Com i a on realitzar voluntariat?

1. Voluntariat local: A l’agrupació AMVOS (Agrupació Municipal d’Ontinyent per al Voluntariat en  Serveis Social) existeixen distintes àrees de voluntariat i sectors als quals podeu oferir la vostra  col·laboració:
  • Centre Ocupacional (malalts psíquics)
  • CEAM (Centre Especial d’Atenció als Majors)
  • CRIS (Centre Rehabilitació i Incersió Social de malalts mentals)
  • AFAO (Associació de Familiars, Amics i malalts d’Alzeimer d’Ontinyent)
  •  El Rogle (Centre de dia per a menors)
  • Centre de dia (malalts psíquics)
    Si us interessa, cal que pregunteu en el departament de serveis socials de l’Ajuntament d’Ontinyent: 962918222
 2. Al País Valencià es pot participar en els camps de treball que s’organitzen. Les preinscripcions en la modalitat d’estiu podeu realitzar-les  fins dia 31 de març.
A l’enllaç que us adjuntem baix, hi ha un apartat que s’anomena “consulta de projectes” que pot ser interessant consultar abans, per fer-se una idea amb què projectes ens agradaria participar.
Inscriure’t en aquests camps de treball té un cost de 110€
3. Servei de  Voluntariat Europeu (SVE). 
Es poden realitzar dos tipus de voluntariat europeu: individual  o en grup. El període d’estança sol ser entre 2 i 12 mesos, sempre en un país estranger. No s’ha de pagar cap import per participar ni tampoc s’obtindrà cap remuneració per l’activitat voluntària. El Programa preveu una assignació,  “diners de butxaca”, per a les necessitats personals.
Taula d’inscripció, segons les dates que volguéreu participar:  http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/va/asociacionismo/voluntariado/accio2plazos.html
Les sol·licituds es presentaran en els organismes de Joventut de les respectives Comunitats Autònomes (és a dir, a l’IVAJ), que les remetran a l’Institut de la Joventut, per a la seua posterior avaluació per part de l’Agència Nacional Espanyola
A més, podeu entrar al web del Servei Voluntariat Europeu http://serviciovoluntarioeuropeo.org/irse-en-5-pasos/ i consultar la base de dades de les organitzacions acreditades en el servei de Voluntariat Europeu, on podríeu sol·licitar fer voluntariat.
4. Voluntariat internacional:
Pel que fa al voluntariat internacional, hi ha molt i variat.
Ací us deixem dues possibilitats…
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..