Adeshora

Cançons properes, inspirades en allò que passa i no et dona temps a escoltar. Juguen amb una barreja de sons indie, power pop i rock alternatiu. Una alternativa per a els teus oïdes que no pots deixar passar.

Adeshora significa prendre’s un segon per a saborejar la vida, parar-se en els dies tan ràpids que vivim on la necessitat i la urgència de la vida quotidiana ens atrapa en una espiral on el temps és un valor creixent que fa minvar el saber disfrutar de les coses. La nostra música és una invitació a saborejar els matisos de la veu, els subtils arrengaments de guitarra, el missatge que amaga cada síl·laba de les nostres lletres, el pes del baix i l’energia de la bateria.

Sons que recorden al pop, el rock alternatiu de finals dels 90 i l’indie de garatge. Adeshora es van aventurar en això de la puntualitat, creant i component temes propis que van donar lloc al seu EP “Echando Raíces”, gravat als estudis Blackout Records de València i masteritzat a Crossfade Mastering. Adeshora ha realitzat més de 60 concerts a les grans sales de la Comunitat de València, com El Loco, Matisse, Varadero, Bluesman, Hobby, etc…

Han realitzat molts d’ells en acústic, motiu per el qual ara es troben acabant la gravació de quatre cançons al format “Adeshora Acoustic Set”. Adeshora també ha viatjat per diversos mitjans de comunicació com Corrientes Circulares, on han estat grans grups de l’indie rock nacional com Love of Lesbian, Zahara, Dinero, Second, Cyan, etc. sent a més el segon programa de major tirada nacional en aquests estils. Han estat a nombroses entrevistes de la televisió com Levante TV, Mediterraneo TV; i als periòdics com Levante, Las provincias, etc.

També han compartit escenari amb El Pescao, Second DJ set, Varry Brava, Limbotheque, etc.

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
adeshora.music@gmail.com 652 604 689 www.adeshora.net
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..