Auxili

El disc va tindre una bona aceptació per a ser la primera gravació i, encara que s’evidenciava la poca experiencia en composició i gravació, va suposar un canvi positiu de mentalitat en tots els membres del grup. Com a resultat, se n’adorarem del que realment ens agradava i ens faria continuar… el Reggae.Així es presenta el nou projecte d’ Auxili, amb una formació diferent, cares noves i idees fresques per tornar al panorama musical amb més força que mai. En breu tindrem material nou per a acabar de consolidar el nou rumb que hem agafat. De moment podeu escoltar alguns temes del primer concert que hem fet des que tornàrem a la càrrega:e amb els estudis de gravació i noves formes de treball. 

El disc va tindre una bona aceptació per a ser la primera gravació i, encara que s’evidenciava la poca experiencia en composició i gravació, va suposar un canvi positiu de mentalitat en tots els membres del grup. Com a resultat, se n’adorarem del que realment ens agradava i ens faria continuar… el Reggae.

Així es presenta el nou projecte d’ Auxili, amb una formació diferent, cares noves i idees fresques per tornar al panorama musical amb més força que mai. En breu tindrem material nou per a acabar de consolidar el nou rumb que hem agafat. De moment podeu escoltar alguns temes del primer concert que hem fet des que tornàrem a la càrrega.


Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
auxili.contacte@gmail.com 616301216 http://www.facebook.com/auxili.band
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..