Bau Salva

BauSalva es una formació iniciada per Salva Coll. Amb un estil musical senzill i delicat on tot el pes recau sobre la guitarra i la veu. En ocasions acompanyat per altres instrumentistes, percussió , acordió, teclat. BauSalva s’inicia al 2010 amb la maqueta anomenada “Estem vius”. Un recull de 7 cançons d’un total de 15 pròpies on les experiències viscudes donen peu a lletres i cançons per escoltar i gaudir. Una maqueta gravada en molt poc de temps, però en la que es va dedicar molt de temps a la composició. Aquesta maqueta fou nomida per las premis Ovidi 2011 que organitza el COM com a millor grup revelació.
Després d’un any de gira per diverses localitats de la geografia valenciana i diverses col.laboracions amb altres grups, aquesta formació ha estat un any parada. Un any que ha servit de aprenentatge i de maduració musical. A setembre de 2012 comença de nou amb la composició de cançons. Amb la incorporació de bateria, baix, guitarra elèctrica i teclat comença una nova etapa.

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
bausalva@hotmail.com 679867711 http://www.myspace.com/bausalva
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..