Bear Attack

Una petita nota per als artistes.
El nostre primer àlbum reflecteix la nostra passió per la música però també la nostra necessitat de barrejar-la amb altres disciplines artístiques. Quan escrivim aquest àlbum pensem en ballarins, dramaturgs, il · lustradors o artistes visuals. Creiem que no és un treball tancat, i les seves múltiples interpretacions estan benvingudes. Ens encantaria poder convertir aquesta petita història en una obra, en un curt o en gargots.
Simplement hem obert la caixa, agafa el que et pugui interessar.

El grup ara mateix està en un estat de ”Stand by” perque cadascún de nosaltres ha decidit migrar ( un a San Francisco, un a Barcelona i els altres dos a Alemanya) pero que l’idea de tornar-se a juntar segueix en les nostres espectatives musicals.

Hi ha un membre que és de València, el cantant, pero es fill adoptiu d’ontinyent, perque començà tocant amb nosaltres amb El Corredor Polones i despres va ”mig” viure a la fabrica de gel, el molí de desçals (que era on nosaltres assatjavem). 

La fabrica de gel ha sigut un dels centres neuralgics per a nosaltres, tant per a una de les nostres primeres bandes (Alter Ego) com despres per a El Corredor Polonés i Bear Attack, a més que també van estar assatjant allí Mal Abuso i altres projectes.

 

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
bearattackband@gmail.com n/e www.bearattackband.com/
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..