Gàtaca

Gàtaca naix entre el 2000 i 2001 amb la clara intenció de normalitzar el rock en català i ampliar el ventall del mateix duent a cap una immersió dintre l’oceà  dels  nous estils.
Influenciats per grups com Korn, Slipknot, Hamlet,  QOTSA o Skunk d.f., Gàtaca comença a composar les seues pròpies cançons basades en ritmes contundents amb barreges de música electrònica, funk i bases melòdiques provinents del Grunge. Els ontinyentins se centren en composicions pròpies, lletres en català i, encara que no posen límit al seu estil ni els agrada etiquetar-se, parteixen de la idea base del “Nu Metal”.
La primera fita important aconseguida per la banda tingué lloc al 2004 en proclamar-se el primer grup del País Valencià guanyador del concurs SONA 9. Aquest premi va significar l’enregistrament d’un disc i un vídeo musical professional, un contracte discogràfic amb el segell PICAP i una gira promocional que els ha dut  a actuar al llarg de tot el territori de parla catalana  i a compartir escenari amb grans noms del rock nacional com Saratoga, Narco o Kannon, entre d’altres.
En 2008 van publicar el seu segon álbum; “Deliris”. En aquest disc, Gàtaca,  expressa la seua personal visió de la realitat musical i dels seus propis sentiments des d’un punt de vista metafòric i inclús delirant.
La última gran fita aconseguida fins al moment va ser la de ser seleccionats per formar part de la gira nacional GIRANDO POR SALAS, organitzada per el Ministeri de Cultura Espanyol, en 2010, convertint-se de nou en pioners de les bandes del País Valencià que canten en la seua llengua al ser els primer seleccionats per participar-hi. La gira va consistir en una sèrie de concerts en sales de tot arreu del territori estatal, abraçant localitzacions tant variades com, Saragossa, Cantabria, Cordoba o Barcelona entre d’altres.
Amb 2 discos al mercat, “EL SHOW DE LA FOSCOR” i “DELIRIS”, Gàtaca comença a consolidar-se en el panorama metal estatal i sembla que els seus objectius no paren d’expandir-se. Actualment treballen en el enregistrament d’un nou treball del que encara no tenen data concreta de llançament.

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
info@webgataca.com 6652330979 / 659832830 www.webgataca.com
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..