Ivan Lane

Va començar a estudiar guitarra clàssica i solfeig als 13 anys, cursant 4 anys al conservatori d’Ontinyent.

Des dels 16 anys, fins als 20, forma part de diversos grups com a guitarrista, cantant, o bateria. Durant aquest període és el guitarra rítmic de l’orquestra Atalaya.

Un any i mig més tard, amb un grapat de cançons pròpies, va començar a donar concerts en solitari, tocant la guitarra i cantant en cafeteries, hotels, festes universitàries, homenatges a altres grups, obres socials, destacant així la faceta de cantautor que tant li agrada.

Va fer més de 60 concerts a la cafeteria Aromes d’Ontinyent, tocant cada dissabte amb molt bona acceptació per part de la gent.

A partir d’aquestes actuacions es van succeir moltes altres en diferents locals de la zona i voltants. Sempre amb acústica i veu, portant a dia d’avui més de 100 concerts com a solista.

També té escrita poesia que de vegades utilitza per a les seves cançons.

Ha escrit 2 cançons per encàrrec per a un Magazine radiofònic que s’emet a la cadena Ser de Xàtiva.

Ha estat la veu i el guitarrista del grup “Penny Lane”, amb el que va publicar una maqueta i va donar més de 30 concerts per diferents punts de la península.

Ha fet diferents col·laboracions amb altres grups d’estils variats.

Ha participat en l’enregistrament de la banda sonora de la pel·ícula “Nacidas para sufrir”

 

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
ivanlanemusica@gmail.com n/e www.myspace.com/mrivanlane
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..