Mal Abuso

Tornar als inicis per poder començar de nou, replantejar, agafar perspectiva i respirar. En definitiva, un reinici del sistema operatiu.

 

MAL ABUSO ens presenta “Reinicio Vol I”, un treball que conté dues cançons: “Mejor Aquí arriba” i “El vuelo de la razon”.

“Reinicio Vol I” és una carta de presentació del nou rumb que ha emprès el grup: nova veu principal, noves formes de compondre i escriure i, en definitiva, un nou so de MAL ABUSO. Segueixen sent un grup de Rock, però podem començar a observar més canvis de ritme, més agressivitat i més moviment en el directe.

 

“Mejor aquí arriba” és una cançó directa, un cant al carpe diem i en no buscar el motiu dels nostres problemes en el passat, a intentar viure i aconseguir la felicitat mitjançant la superació de les pors.

“El vuelo de la razon” és un homenatge a un familiar del grup que segurament estarà rient com un nen.

 

Ambdues cançons han estat produïdes per MAL ABUSO, gravades per Xavi Torró “Xavo” a “La Casa de l’Oli” (Paterna), barrejades per Tonio Martínez en “Estudis RMS” (Còrdova) i masteritzades per Juan Hidalgo a “Mastertips” (Madrid).

A més, compten amb la col · laboració de Joan Mayor (Tashkenti) en alguns instruments de percussió menor.

 

Dit tot això, ens queden dues coses a fer: escoltar “Reinicio Vol I” i esperar que arribi “Reinicio Vol II”, que vindrà. No es pot dir encara quan, però vindrà.

 

La formació actual de MAL ABUSO és: Joda (veu), Santi (guitarra i cors), Xavo (guitarra i cors), Eto’o (baix) i Eloi (bateria).

 

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
info@epositiva.com 645410710 – 657183508 www.malabuso.es
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..