Mens True Action

Mens True Action és un nou grup de música format a Ontinyent l’any 2014. Al setembre del 2013, Hèctor parla amb Fer i li comenta la idea que tenia en ment. Després d’algunes proves amb la guitarra i moltes rises, decideixen portar el projecte endavant. Van pensar en Carlos Revert com a baixista, i amb ell s’uneix el seu germà Jaime a la guitarra, tots dos de Zerokoma. Finalment, també sincorporaren Víctor i Gabri, al teclat i bateria respectivament, als quals ja coneixien, per acabar de completar la formació.

Després d’uns quants assajos i molt de postureig, el dia 20 d’agost del 2014 realitzen el seu primer concert al pub 37 grados d’Ontinyent, un concert que va servir com a carta de presentació de tot el que està per vindre.

El seu estil no està perfectament definit, però principalment es podrien considerar un grup de rock. Les seues cançons parlen sobre temes de la societat i de la vida quotidiana amb un to irònic, combinant temes propis amb versions de grups coneguts i amb un directe que pot adaptar-se tant al format elèctric com acústic, tenint una finalitat clara per damunt de tot, passar-ho bé i que el públic no es quede indiferent en cap moment.
Mens True Action són:
– Hèctor Romero: Veu
-Fer Borredà: Guitarra
-Jaime Revert: Guitarra
-Carlos Revert: Baix
-Víctor Gil: Teclat
-Gabri Vidal: Bateria

Correu electrònic Facebook
menstrueaction@gmail.com www.facebook.com/MensTrueActionband

 

Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..