Tashkenti

Una nova vida ha començat a bategar i des d’Ontinyent (València) ens aplega música per a sentir, música per a pensar, música per a viure. Tashkenti ens presenta “Batega”, el seu primer treball, un disc ple de filosofia positiva i missatges que porten a la alegria i al disfrutar del moment.

“Batega” és un disc molt complet i heterogeni, és un disc que feia falta al panorama musical, i ací el tenim. Transmiteix frescura, energia i elegancia, oferint un ventall d’estils que tranporten a l’oient a un viatge sonor des d’Àfrica fins als Balcans, passant per Terrateig. Amb una fusió d’estils pròpia del mestissatge dels últims anys, aconsegueixen un so particular amb molts tocs dels 90, jugant amb tornades potents i que enganxen, estrofes ballables i que diuen alguna cosa i ritmes simples però amb força. És un disc que manté la tensió des de la primera pista fins la última, i que va desvelant sorpreses conforme avança, per acabar amb un Remix com a colofó final.

Tot açò barrejat amb la producció de Tonio Martínez ha fet posible que ens encontrem davant d’una de les apostes mes fortes d’aquest 2012. Conta amb col•laboracions de luxe, com les de Oscar i Alberto (Gigoleto) vents de Muchachito Bombo Infierno, Óscar Albuixech a la guitarra, Javier Geras al baix o Chalart58 (La Kinky Beat) entre moltes altres.

Però sobretot, ningú pot perdre’s el seu directe: preparació, qualitat, forta posada en escena, i molt de carisma, es que volem alguna cosa més quan anem a veure un concert? Com a referències tenen grups com Dusminguet, Mano Negra o Los Fabulosos Cadillacs i fins el moment ja han compartit escenari amb grups com La Troba Kung-Fu, Obrint Pas, Che Sudaka o Sergent Garcia.

Els músics que composen Tashkenti són; Pau Barberà (Acordió i veu principal), Pau Sanchis (Teclats, guitarra rumbera i veu), Joanet (Percusió i veu), Xavito (Trompeta), Miki (Trombó), Gustau (Bateria), Just (Baix) , Salva (Guitarra elèctrica

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
info@epositiva.com 676533793 – 645410710 http://tashkenti.com/
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..