Zerokoma

zerokoma

Han passat tres anys des que els tres germans d’Ontinyent (València) formaren Zerokoma. Després del seu primer disc amb el qual van començar a donar els seus primers passos presentant-se sobre escena, arriben a la fi de 2015 fent un gran salt amb el seu nou LP “¿Quién pone los límites?”.

El grup va tenir clar que si volien ferr eixe salt calia apostar per un lloc on pogueren aconseguir un so totalment professional, que hi haguera una gran experiència en el rock i que pogueren explotar el potencial del grup. Així que finalment, l’elecció va ser anar a Navarra per a poder treballar amb Iker Piedrafita en “El Sótano Estudio”.

Actualment, Zerokoma ha tornat del seu viatge amb un disc sota la màniga i amb els resultats esperats. “¿Quién pone los límites?” és un disc carregat de rock, amb molta força i amb influències de grups a escala estatal com a Leño, Barricada, Platero i Tú o Marea, clares referències per a ells.

A més han comptat amb les col·laboracions de Kutxi Romero (Marea), Alfredo Piedrafita (Miss Octubre, ExBarricada), Javier Robles (Cero a la Izquierda) i el mateix Iker (Dikers, Miss Octubre). En conclusió, si calguera posar una paraula per a definir aquest disc seria clarament: Potència.

Pot ser alguna de les edats dels components impacten, ja que es tracta d’un trio jove. Jaime té 25 anys i és guitarra i veu, Carlos amb 22 anys està al baix i veu i Jose, el xicotet dels germans, té 14 anys i és el motor de Zerokoma amb la bateria.

Posa l’orella que arriba una nova generació de rock a aquest país.

Correu electrònic Telèfon Pàgina Web
zerokoma@zerokoma.es 628294857 (Carlos) – 649183720 (Jaime) www.zerokoma.es
Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..