#Volemtornar?!

Us presentem la campanya #Volemtornar?!Portada Facebook-01(1)

Estàs treballant o estudiant fora d’Ontinyent? Volem escoltar la teua veu i saber si t’agradaria tornar o no a la nostra ciutat, i quines raons tens.

Ja és hora que ens escolten i ens vegen! Volem apropar-nos i conéixer la teua experiència, saber quines són les raons del perquè vas decidir anar-te’n fora i  la realitat  i les condicions d’on estàs vivint. És important DONAR A CONÉIXER la nostra situació.

 Quin és l’objectiu? Visibilitzar el context i la realitat a la qual feu front dia a dia, allà on esteu, per tal d’observar i mostrar què fa que ens vulguem quedar o no a Ontinyent.

Com pots participar? És molt fàcil!

Emplena la nova Enquesta #VolemTornar?! és molt ràpida i senzilla,  ens serveix per recopilar informació i no cal enviar fotografia!

També pots enviar una fotografia amb un cartell (full en blanc a poder ser) on indiques “vull tornar” o “no vull tornar”. Caldrà que ens digues en quin lloc estàs, quan de temps fa que te n’has anat i què estàs fent. També, si vols, ens pots fer arribar un vídeo on expliques si estàs estudiant o treballant, quan de temps i els motius pels quals vols tornar o no a Ontinyent.

Amb tot el material, organitzarem una jornada on reflexionarem i s’exposaran els motius principals.

La informació cal enviar-la per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com,  o per whatsapp al telèfon 644954432.

Mira què espots hem preparat!

IMG 06 IMG 03 IMG 02 IMG 01

Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l'experiència web. Si continues navegant assumeixes la nostra política de cookies..