15S – DIA INTERNACIONAL DE LA DEMOCRÀCIA

Hui 15 de setembre se celebra el Dia Internacional de la Democràcia. Aquest fou proclamat el 2007 per l’Assemblea General de les Nacions Unides,  per tal de recordar que la democràcia és un procés i un objectiu que deu centrar-se en les persones, i constituir l’entorn per a la protecció i la realització efectiva dels Drets Humans.

Però sols amb la participació i el suport ple de la comunitat internacional, els governs, la societat civil i la ciutadania, l’ideal de democràcia pot convertir-se en realitat per a totes les persones al llarg del món.

Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, celebrem aquest dia recordant que la democràcia es treballa dia a dia, donant veu a totes i tots, creant espais plurals i participatius i que aquesta participació es materialitze en realitats i fets, i no tan sols en accions buides i que no porten a cap lloc.

En aquest sentit, com a màxim òrgan de representació de les organitzacions juvenils i l’interlocutor vàlid davant l’administració i les institucions públiques i privades d’àmbit municipal en matèria de joventut, reconegut per l’Ajuntament d’Ontinynet des del CLJO treballem dia rere dia, per a recollir les diferents veus del jovent ontinyentí per aconseguir recollir totes les diferents sensibilitats i traslladar-les a les diferents administracions.

Vols saber com ho realitzem? Coneix el Projecte de Participació que duem a terme al nostre web.

Foto de Element5_Digital en Unsplash.


Deixa un comentari