17A DIA EUROPEU DE LA INFORMACIÓ JUVENIL

El 17 d’abril se celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil. Aquesta celebració s’inicià el 1983 de la mà de l’Agència Europea de la Informació i l’Assessorament Juvenil (Eryca) per a reconéixer la tasca dels serveis d’Informació Juvenil com és el CLJO. Enguany, aquesta celebració pren especial rellevància, ja que, el 2022 és l’Any Europeu de la Joventut.

Des del CLJO com a membres de la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil (RedSIJ), reivindiquem en la importància d’aquesta eina d’informació per al nostre jovent, una ferramenta clau per a millorar la participació i preservar la democràcia, els drets humans i les llibertats fonamentals. El jovent, com a agent de canvi, tenim dret a ser informades de manera objectiva i fefaent i a què la nostra veu siga escoltada.

Des de l’oficina del CLJO oferim aquesta Informació Juvenil, la qual abasteix temes d’interés per al jovent i inclou assessorament, suport, orientació, formació, activitats entre iguals, treball en xarxa i derivació a serveis especialitzats amb la finalitat d’implicar i empoderar a la joventut.

Podeu disposar d’aquesta informació i assessoraments de forma totalment gratuïta i dintre del nostre horari. Podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol de les vostres peticions per missatge privat, al correu conselljoventut@gmail.com o en el 621 25 17 61. També podeu consultar el nostre web si necessiteu qualsevol mena d’informació!


Deixa un comentari