NADAL JOVE 2015 CLJO

 NADAL JOVE 2015 CLJO

Els passats dies 18, 19 i 23 de desembre el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent va realitzar diferents activitats dins el seu programa Nadal Jove 2015, el qual va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El 18 de desembre el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, va lliurar els premis del 2n Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil a la nova seu situada en el barri de Sant Rafel, al carrer Joan XXIII 10 baix, entre la Uned i el Centre Ocupacional.Premiats

Els joves premiats en esta 2a edició del concurs van ser:

  • Andrea Mena Tomàs (premiada en la categoria d’ESO)
  • Raül Mollà Vidal (premiat en la categoria de Batxillerat)
  • Miguel Ángel Fita López (Premiat en la categoria de Joves de 18 a 30 anys)

A més, l’entrega de premis del Concurs d’Escriptura va estar amenitzada per les actuacions de dos grups musicals de joves ontinyentins que pertanyen al Col·lectiu Actiu: Crisis Perpetua i Karma. També vam gaudir d’un sopar baix braç a la nova seu amb els joves que van acudir a esta primera activitat del Nadal Jove 2015.

El 19 de desembre vam realitzar la Torrà Jove 2015 al pàrquing de la Universitat d’Ontinyent, acompanyada amb les actuacions de Sweet Suin i Salida, on els joves van gaudir d’un dinar a l’aire lliure entre amistats i bona música.

Per últim, el 23 de desembre vam realitzar una Jam Session a l’Ateneu Popular Ca la Mera, on vam gaudir de música improvisada i creada pels joves músics participants. Així mateix, gràcies a la participació voluntària dels assistents, vam poder escoltar cançons de diferents grups de joves d’Ontinyent.

Moltes gràcies a totes les persones que han col·laborat i participat en el Nadal Jove 2015, el CLJO us espera en la nova seu, veniu i vos contarem què tenim entre mans per a l’any 2016!

0b18b328-6c2f-40e7-8467-ba22e69aa49c

 


Deixa un comentari