A propòsit de les paelles joves…

El fort vent ens va despertar amb males perspectives i en posar-nos en contacte amb els bombers ens informaren que era completament desaconsellable realitzar 75 focs un dia com aquell. Davant aquesta situació l’assemblea del CLJO va titubejar, però la veritat és que en un tres i no res es va decidir seguir endavant, perquè, era cert, no es podia fer foc, però encara es podia fer comboi!

Després de resoldre unes quantes complicacions, va seguir tot endavant, així és que es va avisar tothom que la festa seguia en peu al pàrquing de darrere del Carmelo Ripoll. Allí vam menjar paella feta a gas o en casa (algunes paelles venien des d’Oliva), entrepans, però també podíem trobar algun arròs negre, algunes cassoles o inclús altres més senzills que van optar per fer macarrons. I després, naturalment, la Trocamba es va encarregar de moure’ns a totes de les nostres cadires plegables amb la seua actuació.

Tot i no tenir el foc, sí que vam escalfar els cossos per a anar després cap al Diània, on vam gaudir totes i tots de bona música i, per descomptat, més festa. Finalment, la pasqua es va gaudir a Ontinyent.

Una vegada feta la valoració d’aquestes paelles, el consell voldria agrair a totes les persones assistents la seua participació, així com la comprensió que vam rebre, i cal destacar també que el seu comportament exemplar. Gràcies un any més.

Llarga vida a les Paelles del CLJO. L’any que ve més i millor (però amb millor oratge per favor)

*Ací us deixem el reportatge que Pomelo TV va fer de l’esdeveniment: https://www.youtube.com/watch?v=GtEPhx-9DwY

 

 

 

 


Leave a Reply