Activa’t 2016

QUÈ ÉS?cartell Activa't
Activa’t! és un projecte socioeducatiu per al mes de juliol on programem un gran ventall d’activitats i propostes socioculturals per als joves de 12 a 16 anys amb moltes ganes de realitzar tot tipus d’activitats a la ciutat d’Ontinyent.
Els joves que complisquen 12 anys durant el 2016, podran optar a inscriure’s en Activa’t o  Escorcolla’m la testa!.
Es requereix un mínim de 10 participants per a la seua realització.

QUÈ ANEM A FER?
Es tracta d’un programa per a moure’s per la ciutat d’Ontinyent. Anem a realitzar tot tipus d’activitats, com gran jocs d’orientació, esports, tallers creatius, dinàmiques de resolució de conflictes, eixida a la platja, etc. Activa’t es divideix en 5 blocs temàtics:
– ACTIVA’T CREANT: Deixarem lliure la nostra part més creativa i  realitzarem un curtmetratge, un programa de ràdio, taller fotogràfic…
– ACTIVA’T AMB L’ESPORT: Farem visites al Poliesportiu Municipal on a través de jocs esportius i aquàtics fomentarem l’activitat física, una bona alimentació, i una vida saludable.
– ACTIVA’T AMB LA NATURA: Mitjançant rutes, tallers i jocs d’orientació coneixerem més a prop els espais naturals que envolten la nostra ciutat així com coneixerem les seues característiques.
– ACTIVA’T PARTICIPANT: Col·laborarem amb entitats i col·lectius i tindrem l’oportunitat de gravar el nostre programa de ràdio, conéixer com es treballa l’hort, teatre foro… Pretenem que els joves coneguen, s’impliquen i puguen participar en les diferents associacions de la ciutat, per tal de contribuir al desenvolupament local.
– ACTIVA’T AMB LA CULTURA: Visites, gimcanes i molt més s’utilitzarà perquè el jove conega el patrimoni històric i cultural d’Ontinyent.

QUAN I ON ANEM A REALITZAR-HO?
El punt d’encontre serà el CLJO. Des d’ací es dirigiran a cada una de les activitats programades cada dia, que decidiran assembleàriament. L’horari serà de 10h a 14h, de dilluns a divendres, durant el mes de juliol.

PER A QUÈ ACTIVA’T?
Volem proporcionar una alternativa d’oci i temps lliure que faça al jove partícip d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives.
Per a dur-ho  a terme:
– Fomentarem la participació activa en els recursos i entitats de la ciutat.
– Coneixerem més a prop el medi natural que ens envolta i respectar-lo.
– Proporcionarem activitats esportives saludables.
– Aproparem el patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.
– Afavorirem les relacions socials intergeneracionals.

PREU I INSCRIPCIONS
La quota de participació al projecte Activa’t és de 100€. Inscripcions fins al 17 de juny!
Per a formalitzar la inscripció, cal omplir i entregar la fitxa d’inscripció en:
– EL Consell Local de la Joventut d’Ontinyent: dilluns i dimecres de 9.30h a 14h. Totes les vesprades de 16.30h a 20.30h (excepte divendres, fins a les 19h). 644954432
– Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent: de dilluns a divendres de 9h a 14h. 962918226

A aquesta fitxa d’inscripció cal adjuntar el justificant de pagament, el qual ha de realitzar-se per compte bancari, indicant el nom del participant:
CAIXA ONTINYENT: ES.44.2045.6001.53.3000456270

Ací es pot descarregar el tríptic informatiu amb la fitxa d’inscripció: FULLET_ACTIVAT


Leave a Reply