ACTIVA’T! 2022

Termini d’inscripció del 2 de maig al 3 de juny

QUÈ ÉS?
Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO treballem en el foment de la participació i l’esperit crític en el jovent de la nostra localitat.  Aquest és un projecte fonamentat en cinc pilars que tindrà lloc del 4 de juliol al 22 de juliol de 2022 en el Casal del CLJO, on els i les joves podran gaudir d’un estiu diferent i on aprendran entre altres, què és la participació, coneixeran de primera mà associacions ontinyentines i del País Valencià, prendran contacte amb la natura, etc.

QUAN I ON ANEM A REALITZAR-HO?
El punt d’encontre d’Activa’t serà el CLJO. A partir d’ací es dirigiran a cada una de les activitats programades cada dia. L’horari d’Activa’t serà de 9h a 13h de dilluns a divendres durant el mes de juliol.

A QUI VA DIRIGIT?
Activa’t va dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys amb ganes de realitzar tot tipus d’activitat en el mes de juliol a la ciutat d’Ontinyent.

QUÈ ANEM A FER?
Com el seu nom indica Activa’t és un projecte per a moure’s per la ciutat d’Ontinyent. Anem a realitzar tot tipus d’activitats, com grans tallers, rutes, esports, jocs, visites, dinàmiques de grup, etc.
Al llarg de tota la setmana en Activa’t treballarem diferents àmbits:
ACTIVA’T CREANT: on mitjançant diversos tallers, treballarem el nostre desenvolupament creatiu realitzant un curtmetratge, graffitis…
ACTIVA’T AMB LA NATURA: on coneixerem més a prop els espais mediambientals que envolten la nostra ciutat realitzant rutes, explicacions sobre l’entorn i les seues característiques.
ACTIVA’T PARTICIPANT: on de primera mà col·laborarem amb altres entitats i institucions ontinyentines.
ACTIVA’T AMB L’ESPORT: on fomentarem l’activitat física, una bona alimentació, i una vida saludable a través de jocs esportius i aquàtics i dinàmiques de grup. Per això, farem una visita setmanal al Poliesportiu Municipal.
ACTIVA’T AMB LA CULTURA: en el que coneixerem el patrimoni històric i cultural d’Ontinyent mitjançant visites, llegendes, jocs, històries,… arreu de la ciutat. Amb aquesta àrea pretenem que els joves coneguen, s’impliquen i puguen participar en les diferents associacions de la ciutat, per tal de contribuir al desenvolupament local.

PER  QUÈ ACTIVA’T?
Activa’t té un objectiu principal, el qual és proporcionar serveis i alternatives d’oci i temps lliure als joves de la ciutat d’Ontinyent fent-los partícips d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives.
Per a dur-ho  a terme:
– Fomentarem la participació activa en els recursos i entitats de la ciutat.
– Coneixerem més a prop el medi natural que ens envolta i respectar-lo.
– Afavorirem les relacions socials intergeneracionals.
– Proporcionarem activitats esportives saludables.
– Aproparem el patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.

PREU I INSCRIPCIONS
El projecte Activa’t té un preu mensual de 150 €

El pagament es pot fer de dues formes:
1.- Efectuant un pagament únic en el moment de la inscripció.
2.- Pagament fraccionat el qual quedaria de la següent forma:
· 50€ en el moment de la inscripció, més dos pagaments de 50€ (un a juny i un altre abans del 4 de juliol, inici del programa).

El nostre número de compte és el ES44 2045 6001 5330 0045 6270.

El dimarts 28 de juny hi haurà una reunió informativa on s’explicarà l’inici de l’Activa’t 2022, les diferents activitats que tindran lloc, així com es resoldran els possibles dubtes que hi puguen haver.

Els i les interessades cal que s’inscriguen del 2 de maig al 3 de juny, omplint aquest formulari. Per a confirmar la inscripció, cal enviar el justificant del pagament una vegada s’ha realitzat a conselljoventut@gmail.com