ACTIVA’T! 2021

Del 28/06 al 30/07 amb possibilitat de quinzenes.

En construcció l’edició del 2021.

QUÈ ÉS?
Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO treballem en el foment de la participació i l’esperit crític en el jovent de la nostra localitat. Així després d’un any de parada per la pandèmia sociosanitària provocada per la COVID-19, el projecte socioeducatiu Activa’t es reprén amb més força que mai. Aquest és un projecte fonamentat en cinc pilars que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol de 2021 en el Casal del CLJO, on els i les joves podran gaudir d’un estiu diferent i on aprendran entre altres, què és la participació, coneixeran de primera mà associacions ontinyentines i del País Valencià, prendran contacte amb la natura, etc.

QUAN I ON ANEM A REALITZAR-HO?
El punt d’encontre d’Activa’t serà el CLJO. A partir d’ací es dirigiran a cada una de les activitats programades cada dia. L’horari d’Activa’t serà de 9.30h a 14h de dilluns a divendres durant el mes de juliol.

A QUI VA DIRIGIT?
Activa’t va dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys amb ganes de realitzar tot tipus d’activitat en el mes de juliol a la ciutat d’Ontinyent.

QUÈ ANEM A FER?
Com el seu nom indica Activa’t és un projecte per a moure’s per la ciutat d’Ontinyent. Anem a realitzar tot tipus d’activitats, com grans tallers, rutes, esports, jocs, visites, dinàmiques de grup, etc.
Al llarg de tota la setmana en Activa’t treballarem diferents àmbits:
ACTIVA’T CREANT: on mitjançant diversos tallers, treballarem el nostre desenvolupament creatiu realitzant un curtmetratge, graffitis…
ACTIVA’T AMB LA NATURA: on coneixerem més a prop els espais mediambientals que envolten la nostra ciutat realitzant rutes, explicacions sobre l’entorn i les seues característiques.
ACTIVA’T PARTICIPANT: on de primera mà col·laborarem amb altres entitats i institucions ontinyentines.
ACTIVA’T AMB L’ESPORT: on fomentarem l’activitat física, una bona alimentació, i una vida saludable a través de jocs esportius i aquàtics i dinàmiques de grup. Per això, farem una visita setmanal al Poliesportiu Municipal.
ACTIVA’T AMB LA CULTURA: en el que coneixerem el patrimoni històric i cultural d’Ontinyent mitjançant visites, llegendes, jocs, històries,… arreu de la ciutat. Amb aquesta àrea pretenem que els joves coneguen, s’impliquen i puguen participar en les diferents associacions de la ciutat, per tal de contribuir al desenvolupament local.

PER  QUÈ ACTIVA’T?
Activa’t té un objectiu principal, el qual és proporcionar serveis i alternatives d’oci i temps lliure als joves de la ciutat d’Ontinyent fent-los partícips d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives.
Per a dur-ho  a terme:
– Fomentarem la participació activa en els recursos i entitats de la ciutat.
– Coneixerem més a prop el medi natural que ens envolta i respectar-lo.
– Afavorirem les relacions socials intergeneracionals.
– Proporcionarem activitats esportives saludables.
– Aproparem el patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.

PROTOCOL COVID-19
Com totes i tots sabem el passat 2020 el Sars-Cov-2, més conegut com a COVID-19 va paralitzar el nostre dia a dia. Aquest fet va suposar la cancel·lació de l’Activa’t 2020 per no poder assegurar un bon servei per al jovent. Enguany llancem l’Activa’t 2021 amb més ganes que mai i seguint amb tot moments les indicacions sociosanitàries que s’estableixen des de les diferents autoritats com és la Conselleria de Sanitat de la GVA o l’Ajuntament d’Ontinyent. En aquest sentit, des del CLJO hem redactat el següent Protocol COVID-19 per a poder complir amb la normativa i assegurar en tot moment un espai segur per als i les participants. Així aquest protocol serà exposat als i les participants, així com als pares i mares, tutors/tutores legals dels i les participants, i serà obligatori que aquests ens remeten la següent Declaració Responsable, on s’especifique l’acord amb el Protocol COVID-19 i es comprometen a complir-lo. 

Com que la situació és canviant i cada cert temps s’actualitzen els protocols i mesures de seguretat, el Protocol COVID-19 que tenim a data 06/05/2021 es pot veure sotmés a modificacions per tal de complir amb els futurs canvis de normativa. En aquest sentit, les modificacions pertinents seran explicades en la reunió informativa prèvia a l’inici de l’Activa‘t 2021.

PREU I INSCRIPCIONS
El projecte Activa’t té un preu mensual de 120 € amb l’opció d’escollir quinzes. Aquestes seran del 28/06 al 13/07 i del 14/07 al 30/07 amb un preu de 65 € per quinzena.

El pagament es pot fer de dues formes:
1.- Efectuant un pagament únic en el moment de la inscripció.
2.- Domiciliant aquest pagament el qual quedaria de la següent forma:
· En el cas del mes sencer, 30 € en el moment de la inscripció i dues quotes de 45 € (juny i juliol).
· En el cas d’una quinzena, 35 € en el moment de la inscripció i una quota de 30 € (juny).
Per a fer adherir-se al pagament domiciliat cal que empleneu el següent Formulari Sepa i ens el reenvieu a conselljoventut@gmail.com. El nostre número de compte és el ES44 2045 6001 5330 0045 6270.

El dimecres 23 de juny hi haurà una reunió informativa on s’explicarà les mesures que es prendran per complir amb la normativa COVID-19, l’inici de l’Activa’t 2021, les diferents activitats que tindran lloc, així com es resoldran els possibles dubtes que hi puguen haver.

Els i les interessades cal que s’inscriguen del 7 de maig al 14 de juny, omplint aquest formulari. Per a confirmar la inscripció, cal enviar el justificant del pagament una vegada s’ha realitzat a conselljoventut@gmail.com