ACTIVA’T!

activa'tQUÈ ÉS?
S
om una entitat amb l’objectiu de dinamitzar la joventut local així com fomentar l’associacionisme juvenil i la participació ciutadana. Des del CLJO hem decidit crear Activa’t, i així apropar-nos als joves de la població, un sector clau per al futur desenvolupament del teixit  social ontinyentí, oferint-los un programa d’activitats dissenyades per  a gaudir del seu temps lliure.

QUAN I ON ANEM A REALITZAR-HO?
El punt d’encontre d’Activa’t serà el CLJO. A partir d’ací es dirigiran a cada una de les activitats programades cada dia. L’horari d’Activa’t serà de 9h a 14h de dilluns a divendres durant el mes de juliol.

A QUI VA DIRIGIT?
Activa’t va dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys amb ganes de realitzar tot tipus d’activitat en el mes de juliol a la ciutat d’Ontinyent.
Els joves que complisquen 12 anys durant el 2014, podran optar a inscriure’s en Activa’t o  Terra a la vista!

QUÈ ANEM A FER?
Com el seu nom indica Activa’t és un projecte per a moure’s per la ciutat d’Ontinyent. Anem a realitzar tot tipus d’activitats, com grans tallers, rutes, esports, jocs, visites, dinàmiques de grup, etc.
Al llarg de tota la setmana en Activa’t treballarem diferents àmbits:
ACTIVA’T CREANT: on mitjançant diversos tallers, treballarem el nostre desenvolupament creatiu realitzant un curtmetratge, graffitis…
ACTIVA’T AMB LA NATURA: on coneixerem més a prop els espais mediambientals que envolten la nostra ciutat realitzant rutes, explicacions sobre l’entorn i les seues característiques.
ACTIVA’T PARTICIPANT: on de primera mà col·laborarem amb altres entitats i institucions ontinyentines.
ACTIVA’T AMB L’ESPORT: on fomentarem l’activitat física, una bona alimentació, i una vida saludable a través de jocs esportius i aquàtics i dinàmiques de grup. Per això, farem una visita setmanal al Poliesportiu Municipal.
ACTIVA’T AMB LA CULTURA: en el que coneixerem el patrimoni històric i cultural d’Ontinyent mitjançant visites, llegendes, jocs, històries,… arreu de la ciutat. Amb aquesta àrea pretenem que els joves coneguen, s’impliquen i puguen participar en les diferents associacions de la ciutat, per tal de contribuir al desenvolupament local.

PER A QUÈ ACTIVA’T?
Activa’t té un objectiu principal, el qual és proporcionar serveis i alternatives d’oci i temps lliure als joves de la ciutat d’Ontinyent fent-los partícips d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives.
Per a dur-ho  a terme:
– Fomentarem la participació activa en els recursos i entitats de la ciutat.
– Coneixerem més a prop el medi natural que ens envolta i respectar-lo.
– Afavorirem les relacions socials intergeneracionals.
– Proporcionarem activitats esportives saludables.
– Aproparem el patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.

PREU I INSCRIPCIONS
El projecte Activa’t té un preu mensual de 100€.
Els i les interessades cal que s’inscriguen del 12 de maig al 20 de juny, omplint i entregant la fitxa d’inscripció en:
– EL Consell Local de la Joventut d’Ontinyent en horari: dilluns i dimecres de 9.30h a 14h. Totes les vesprades de 16.30h a 20.30h (excepte divendres, fins a les 19h). 962383751
– Departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent: de dilluns a divendres de 9h a 14h. 962918226

A aquesta fitxa d’inscripció cal adjuntar el justificant de pagament, el qual ha de realitzar-se per compte bancari, indicant el nom del participant al següent compte bancari:
CAIXA ONTINYENT: ES.44.2045.6001.53.3000456270

Pots descarregar-te el tríptic informatiu amb la fitxa d’inscripció ací: tríptic activat