Bárbara Palau Vidal, Pau Huerta Solís i Natalia Torró Sanchez són les guanyadores del 8é Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil.

El pròxim dimecres 23 de juny a les 18.30 hores tindrà lloc l’entrega de premis del 8é Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil del CLJO. Les guanyadores i guanyador d’aquesta edició han estat, Bárbara Palau Vidal, alumna del col·legi Sant Josep, amb l’escrit La dona i la ciència un cas particular, en la primera categoria. Pau Huerta Solís, alumnes de l’I.E.S. Jaume I, amb Responsabilitat ha estat el guanyador de la segona categoria i finalment Natalia Torró Sanchez ha estat la guanyadora de la tercera categoria amb COVID-19 com ha agreujat les diferents problemàtiques que arrossegava el jovent (emancipació, treball, economia, etc.)?.

Per aquesta entrega de premis, comptarem amb la Youtuber i autora d’El Senyal, Marta Meneu. Marta va iniciar el 2017 el seu canal de YouTube laprestatgeria amb l’objectiu de divulgar i promoure la lectura en valencià així com donar a conéixer les nostres editorials, autores i autors. Amb l’evolució d’aquest canal, hui dia, s’ha convertit en un projecte de divulgació literària transmedia. El 2019 va debutar al món literari amb El Senyal. També comptarem amb la presència de David Gandía Muñoz, qui va guanyar el Concurs d’Escriptura Crítica en edicions anteriors i qui va publicar el passat gener del 2020 el seu primer llibre Destinos Opuestos. Tots dos ens donaran la seua perspectiva de la literatura valenciana i quin ha estat el procés per convertir-se en dos joves escriptors valencians.

Per a poder complir amb la normativa COVID-19, podeu inscriure-vos a l’entrega de premis emplenant aquest formulari o en el 621 25 17 61.


Leave a Reply