Bases del Concurs de Curtmetratges organitzat pel CLJO

Podran optar al Premi del Concurs de Curtmetratges del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent els curts que giren al voltant de la temàtica “Cooperar o Competir”, originals i inèdits, rodats en valencià, podent estar subtitulats en altra llengua. Han de ser realitzats i dirigits expressament per menors de 35 anys i no tindre una duració major a 5 minuts.
Hi haurà tres treballs guardonats. El jurat premiarà els millors curtmetratges, els quals destaquen pel seu contingut, per la seua realització i perquè analitzen amb major destresa els valors de la temàtica del concurs.
Els premis seran els següents:

  • Primer premi: 300 €, a càrrec del Consell Local de la Joventut.
  • Segon premi: 200 €, a càrrec de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.
  • Tercer premi: 100 €, a càrrec del Cineclub Utiye.

El jurat estarà format per membres del Cineclub Utiye i del CLJO. La decisió del jurat es farà pública el dia de la projecció dels curtmetratges i serà inapel·lable.
El jurat decidirà quines obres es premien. Cal dir que, si es considera oportú, pot declarar-les desertes o concedir mencions especials, sense dotació econòmica.
Els curts seleccionats: L’organització farà una selecció dels treballs presentats d’entre els qual es triarà tres guanyadors. Els que no siguen escollits no es tornaran i es quedaran per a l’arxiu del concurs.
Amb els curtmetratges seleccionats es realitzarà una projecció el dia del lliurament dels premis.
El termini de presentació es tancarà el dia 6 de juliol de 2013. Els curtmetratges poden entregar-se personalment dimecres i dijous de 16:00 a 20:00 hores al Casal de la Joventut o via correu ordinari (Carrer Jaume I el Conqueridor, 13, baix, Ontinyent). Telèfon i mail de contacte 962383751 / joventut.ontinyent@hotmail.com
El lliurament dels premis es celebrarà durant el mes de juliol, en un acte que s’anunciarà oportunament.
Per participar s’ha de presentar la fitxa d’inscripció (adjunta) amb una breu sinopsi o petita reflexió sobre el contingut que tracten i el gènere.
S’hauran de presentar en un disc DVD que només continga l’obra del concurs.
No s’acceptaran curts amb contingut que puga ser ofensiu.

INSCRIPCIONS

Cada treball haurà d’anar acompanyat de:
Fotocòpia del DNI del director.
Imatge promocional o fotografia del curt.
Fitxa d’inscripció amb el títol i durada del curtmetratge, nom i edat del equip del treball, localitat i contacte (descarregar)
Breu sinopsi del curtmetratge.
Escrit del director explicant què vol transmetre amb el curtmetratge presentat.
L’ incompliment de la tramesa del material sol·licitat podrà deixar el curtmetratge fora de concurs.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
L’organització del concurs es reserva el dret de resoldre qualsevol eventualitat no especificada en les bases.
Presentar-se al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

DRETS DE PROMOCIÓ
Els autors seleccionats donaran el seu permís perquè l’organització puga exhibir el seu curtmetratge a través de qualsevol mitjà a fi de promocionar el concurs.
Les còpies dels curts que siguen inscrits a concurs passaran a ser propietat de l’organització del concurs i formaran part de l’arxiu. Aquests curts podran ser exhibits en edicions posteriors del concurs, en sessions organitzades pel CLJO.
Els participants es responsabilitzen de possibles reclamacions de drets de tercers en les obres presentades.

FITXA D’INSCRIPCIÓ

Descarregar fitxa d’inscripció

Leave a Reply