BEQUES PER A ESTUDIAR A L’ESTRANGER

Punxa en cada una de les beques per a obtenir informació a les seues webs:

 • Beques MECPer a estudiar anglés, francés o alemany a l’estranger: estada d’un mínim de 3 setmanes. Els requisits per accedir poden canviar un poc d’un any a l’altre, però en general aquestes beques van dirigides a estudiants majors de 16 anys que estiguen matriculats en alguna universitat, cicle formatiu de grau superior, arts plàstiques o disseny, ensenyaments artístics superiors o ensenyaments esportius. S’exigeix una nota mínima de l’expedient, i la quantia econòmica dependrà del país de destí.
 • Beques MAEC-AECIDSón beques promogudes pel Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació a través de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament. Les beques estan destinades a estudiants estrangers que vulguen estudiar a Espanya i a espanyols que vulguen estudiar o realitzar pràctiques a països receptors de l’ajuda oficial al desenvolupament. Està dirigit a persones llicenciades i amb una experiència acadèmica coherent amb cada convocatòria, i s’atorguen després d’un exigent procés de selecció.
 • Beques UNESCOL’agència de l’Organització de les Nacions Unides per l’Educació, la Ciència i l’Esport organitza estades de curta durada perquè els beneficiaris s’especialitzen en un postgrau.
 • Beques del govern xinèsEl Ministeri d’Educació de la República Popular de Xina convoca anualment beques per a universitaris o llicenciats per ampliar estudis de llicenciatura, màster, doctorat o investigació superior. 
 • Beques del DAAD (Servei Alemany d’Intercanvi Acadèmic): Convoca diferents tipus de beques per estudiants universitaris, investigadors i professorat  a Alemanya. Consulteu al web del DAAD o al centre d’informació a Barcelona els diferents tipus de beques.
 • Beques FulbrightBeques destinades a titulats superiors, doctors, artistes i personal funcionari de determinats ministeris, per a estudiar, investigar o ensenyar als Estats Units.
 • Beques Argo Global: Beques per a persones que ja tinguen una titulació universitària i vulguen realitzar pràctiques en empreses d’Europa, Àsia, Canadà i EEUU, per un període d’entre 3 i 12 mesos.
 • Beques Faro GlobalBeques per realitzar una experiència pràctica de 6-7 mesos en empreses i organitzacions d’Europa, Estats Units, Canadà i Àsia. Cal ser estudiant dels últims cursos de qualsevol titulació universitària espanyola.
 • Beques Fundació Ramón Areces: beques per a estudiants de grau, professorat i personal investigador , especialment a països d’Iberoamèrica.
 • Beques La CaixaL’Obra Social “la Caixa” convoca 145 beques per estudiar postgraus a Espanya, Europa, l’Amèrica del Nord i l’Àsia. També tenen una convocatòria de beques de periodisme en les delegacions internacionals de l’Agència EFE a Europa, països iberoamericans, Amèrica del Nord, Àfrica i Àsia. També hi ha una convocatòria de beques dirigides a alumnes de 4t d’ESO o 1r de Batxillerat per cursar el Batxillerat Internacional en un dels centres integrats a la Fundació de Col·legis del Món Unit.
 • Beques Fundació Caja MadridBeques per a estudiar un màster, postgrau o treballs d’investigació a Europa, Canadà o EEUU, en les següents àrees de coneixement: social i jurídica; biosanitària, politècnica, ciències i música.
 • Beques Santanderbeques per a estudiants de grau,  professorat i personal investigador , especialment a països d’Iberoamèrica. 
 • Beques Colegios del Mundo UnidoHi ha diferents patrocinadors públics i privats que ofereixen beques per estudiar el batxillerat internacional en alguna escola de l’organització “Colegios del Mundo Unido”. 

A més, en aquests enllaços pots cercar més beques!:

 • Ploteus: Informació sobre les possibilitats d’aprenentatge en l’Espai Europeu.
 • Portal Scholarship: Cercador de beques per a estudiar a Europa.
 • Universitat.es: Informació de les agències nacionals de diferents països que gestionen la promoció internacional de les seues universitats.

torna enrere


Leave a Reply