BEQUES PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Termini de sol·licitud del 27/03 al 12/05.

Des del 27  de març i fins al 17 de maig podreu sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Moltes i molts de vosaltres us preguntareu què fer si encara no sabeu segur què aneu a estudiar o bé on aneu a fer-ho. Tot i això, cal que la sol·liciteu, sempre intentant indicar els estudis que creieu que cursareu. En tot cas, a setembre es podran realitzar les modificacions pertinents, en cas d’haver-hi un canvi en els estudis o en el centre on els realitzes.

Aquestes beques, alhora, es divideixen en dues modalitats, per a Estudis universitaris (Graus i Màsters) i per a Estudis no universitaris (Formació Professional – FP, Batxillerat, Cursos d’accés i preparació per a proves d’accés, Ensenyances artístiques professionals i superiors, Ensenyances en Escoles d’Idiomes – EOI, Ensenyances esportives, Estudis religiosos superiors i Formació professional bàsica). A continuació, podeu consultar ambdues modalitats, depenent dels estudis que cursareu el curs 2023/2024.

Com sol·licitar aquestes beques?

Tot el procés de sol·licitud de la beca es realitza a través de la seu electrònica del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Per a registrar-te, necessites un usuari i una contrasenya:

· Si ja t’has registrat prèviament per a qualsevol altre tràmit, el teu compte continua sent vàlid i no cal que et tornes a registrar.
· Si mai t’has registrat, clica en Registra’t i segueix els passos per a crear un compte.

Per a accedir a la sol·licitud de beca, pots fer-ho de dues formes:

· Amb Cl@ve (claus electròniques d’administracions públiques) o certificat electrònic, si disposes d’ells, o

· Mitjançant el mateix usuari i contrasenya amb els quals et vas registrar en la seu electrònica.

Una vegada dins, has d’emplenar el formulari en línia.

En aquest pas, no cal que aportie documentació perquè les unitats encarregades de la tramitació de beques consultaran totes les dades necessàries per a comprovar que reuneixes els requisits per a sol·licitar-la. Només en determinats suposats et demanaran que aportes algun document concret.

El termini per a poder presentar la vostra sol·licitud és del 27 de març al 17 de maig del 2022, per als estudis que tinguen lloc en el curs 2022/2023.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres bé per a resoldre’ls o bé per a sol·licitar cita on vos ajudarem a tramitar aquestes beques.

També podeu consultar el nostre apartat de preguntes freqüents, on podreu trobar informació relativa a molts dels dubtes que hem rebut.