Borsa de monitors/es d’activitats de temps lliure infantils i juvenils 2016

Per a poder realitzar els projectes d’estiu Escorcolla’m la testa! i Activa’t necessitarem contractar gent jove. Si tens el títol de monitor/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil i/o director/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil  o equivalents, i vols treballar aquest estiu als projectes culturals i d’oci que estem preparant, envia’ns el teu CV bé, per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com, o bé presencialment a la nostra seu (c/Joan XXIII, 10 baix).

TERMINIS:
– Entrega de CV: fins al 12 de maig.
– Entrevistes: del 13 al 28 de maig, aprox.

REQUISIT: Titulació oficial de monitor/a d’activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil o director/a d’activitats de Temps lliure Infantil i Juvenil o equivalents segons els sistema nacional de qualificacions profesionals (TASOT i Educador/a Social)

Es valorarà:BUSQUEM
– Experiència laboral en el temps lliure (granges escoles, escoles d’estiu, etc.).
– Títols de valencià.
– Experiència associativa.
– Estudis relacionats en l’àmbit.

Funcions i responsabilitats del lloc de feina:
– Reunions prèvies de programació amb l’equip de monitors/es i coordinador/a.
– Dur a terme les activitats, jocs, dinàmiques, tallers, etc.
– Realitzar un seguiment i avaluació diària de les activitats.
– Seguiment dels participants assignats durant el desenvolupament de l’activitat.
Qualsevol altra tasca d’acord amb la seua categoria professional que li siga encomanada pel seu responsable directe.

El CLJO som una entitat sense ànim de lucre que no busca benefici sinó, oferir un servei de  qualitat a la mà de tots els joves i famílies. Per això, un objectiu prioritari d’aquestes activitats és fomentar l’ocupació jove i, amb “Activa’t” i “Escorcolla’m la testa!”, es dona l’oportunitat d’augmentar l’experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d’una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d’activitats de temps lliure. A més, dins de la nostra programació anual, ofereixen el curs de monitor/a d’activitats de temps lliure, “per tant, també poden ser un lloc on posar en pràctica els coneixements adquirits en aquest curs.


Deixa un comentari