Borsa treball monitors/es projecte Activa’t

BUSQUEM ACTIVA'TPer a poder realitzar el projecte Activa’t necessitarem contractar gent jove! Si tens el títol de monitor/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil i/o director/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil  o equivalents, i vols treballar aquest estiu envia’ns el teu CV, bé, per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com, o bé presencialment a la nostra seu (c/Ramon llin, 10).

TERMINIS:
– Entrega de CV: fins al 31 de maig.

– Entrevistes: del 9 al 11 de juny, aprox.

REQUISIT: Titulació oficial de monitor/a d’activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil o director/a d’activitats de Temps lliure Infantil i Juvenil o equivalents segons els sistema nacional de qualificacions professionals (TASOT i Educador/a Social).

Es valorarà:

– Experiència laboral en joves.
– Títols de valencià.

– Experiència associativa.

– Estudis relacionats en l’àmbit.

Funcions i responsabilitats del lloc de feina:
– Reunions prèvies de programació amb l’equip de monitors/es i coordinador/a.

– Dur a terme les activitats, excursions, dinàmiques, tallers, etc.

– Realitzar un seguiment i avaluació diària de les activitats.

– Seguiment dels i les participants assignats durant el desenvolupament de l’activitat.

Qualsevol altra tasca d’acord amb la seua categoria professional que li siga encomanada pel seu responsable directe.

El CLJO som una entitat sense ànim de lucre que no busca benefici sinó, oferir un servei de  qualitat a la mà de tots els i les joves i famílies. Per això, un objectiu prioritari d’aquestes activitats és fomentar l’ocupació jove i, amb “Activa’t, es dona l’oportunitat d’augmentar l’experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d’una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d’activitats de temps lliure. A més, dins de la nostra programació anual, ofereixen el curs de monitor/a d’activitats de temps lliure, “per tant, també poden ser un lloc on posar en pràctica els coneixements adquirits en aquest curs.


Leave a Reply