Cerques feina? Xerrades d’orientació laboral

CARTELL CERQUES

Et presentem la jornada de xerrades informatives “CERQUES FEINA?” que realitzarem durant el mes de març a la nostra seu i el Soterrani de les Idees. Xaro Guerola, la nostra assessora d’estudis s’encarregarà d’impartir tres de les xerrades, i la Asociación de Emprendedores Rurales, una d’elles.
L’objectiu principal d’aquestes xerrades és assessorar-vos sobre el procés de recerca de feina. A continuació t’expliquem breument els punts que es tractaran en cada sessió:
1. APRÉN A FER: Currículum Vitae, vídeo currículum i carta de presentació. dia 11, 18.30h al CLJO.
El CV, és la principal forma que tens per promocionar-te, per “vendre’t” a tu mateix i aconseguir una bona ocupació. Descobreix com fer un bon CV gràcies als models, plantilles, consells i exemples que proporcionarem.
Internet cada vegada està més present en els processos de selecció de personal. Al seu torn, les empreses sol·liciten als seus aspirants que posseïsquen amplis coneixements d’internet i del món digital. En els últims anys ha sorgit un nou model de currículum, que aprofita al màxim les capacitats que el món digital pot oferir: el vídeo currículum.
La carta de presentació és un document independent del currículum que et convé escriure quan respons a una oferta de feina o et presentes a una empresa per despertar l’interés dels seus representants. Pot determinar que es llegeixen el teu currículum amb més deteniment i decideixen de convocar-te a una entrevista professional.

2. AFRONTA AMB ÈXIT UNA ENTREVISTA DE TREBALL. dia 18, 19h, al CLJO.
L’entrevista de treball no sols és una fase més que les empreses utilitzen per a conéixer més els seus candidats, sinó que s’utilitza per a avaluar les capacitats dels aspirants. Cal transmetre adequadament la teua competència laboral i fer veure que eres capaç d’ocupar el lloc de treball al qual et presentes. L’èxit d’una entrevista de treball sempre ix millor amb una bona preparació prèvia.
Per això, parlarem sobre com afrontar amb èxit una entrevista de treball, donant uns consells de com superar-la. Coneixeràs algunes de les preguntes que et poden fer I els diferents tipus d’entrevista. Prepara-te-la i demostra que eres el/la candidat/a més adequat/a!

3. EINES DE RECERCA DE TREBALL. dia 25, 18h, al CLJO.
En aquesta sessió t‘explicarem quines són les eines bàsiques per trobar feina.;-)

4. “GENERANT IDEES”, taller sobre emprenedoria. dia 30, 18.30h, al Soterrani de les Idees.
Es tracta d’un taller pràctic sobre emprenedoria el qual pretén impulsar l’emprenedoria , desenvolupar les habilitats socials per a emprendre i com ubicar la idea.
Serà impartit per la Asociación de Emprendedores Rurales. Per assistir-hi a aquest taller en concret, caldrà inscriure’s prèviament mitjançant correu electrònic a la nostra assessora: orientaestudis@gmail.com .

 


Leave a Reply