CONCERT ACÚSTIC DE LAURA ESPARZA I CARLOS ESTEBAN AMB LA COL·LABORACIÓ D’ACPV I EL CLJO

Des d’Acció Cultural del País Valencià – ACPV i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, han organitzat un concert acústic per al pròxim 23/10/2020, dels recents guanyadors del XIII concurs Sons de la Mediterrània, Laura Esparza i Carlos Esteban. Amb aquesta iniciativa, tant des del CLJO com des d’ACPV, volem apostar per la cultura i la música en valencià en aquest temps difícils, així com defensar fermament que la cultura és segura.

Per a poder assistir a aquesta activitat, la gent s’ha d’inscriure prèviament en el formulari web que habilitarà ACPV – Vall d’Albaida. La inscripció prèvia és obligatòria per a poder assistir al concert, ja què aquest comptarà amb una aforament limitat i amb la corresponent distància d’1,5m entre cadires per complir amb l’actual normativa sanitària d’activitats a l’aire lliure. L’entrada és gratuïta ja que ACPV es farà càrrec de la despesa de les mateixes.

Per tal de poder acudir al concert, els i les participants no poden presentar cap símptoma compatible amb la COVID-19, i hauran d’haver-se provat la febre abans d’acudir. L’ús de la mascareta és obligatori per a poder assistir al concert, i en tot moment les cadires mantindran la distància de seguretat d’1,5m.


Leave a Reply