Concurs Activa el so!

Per primera vegada el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent i el Col·lectiu Actiu organitzem el concurs ACTIVA EL SO! amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València, amb la finalitat de donar a conéixer els grups musicals novells formats per joves de la comarca de la Vall d’Albaida i promocionar la seua música, així com oferir eines de difusió a les persones guardonades, per poder créixer en l’àmbit musical.

Des del CLJO sempre hem volgut donar suport a les iniciatives juvenils d’Ontinyent i la comarca, i portem molt de temps apostant per fer veure que la música forma part de la cultura valenciana. Per això, veiem necessari visualitzar-ho i posar en valor a totes les persones joves que comencen i tenen tot un futur per conquerir.

Qui pot participar? 
Totes aquelles persones joves solistes i grups de música que compliquen els egüents requisits:

  • Almenys el 80% dels components haurà de tindre més de 12 anys i menys de 30 anys.
  • Tots els components deuran ser nascuts o residents en la comarca de la Vall d’Albaida. Una mateixa persona pot estar en un o més grups, però un grup amb els mateixos components, únicament podrà presentar una sola proposta.
  • Els solistes o grups de persones participants no podran tindre gravat cap CD.

Què necessites per a participar?
1. Emplenar el formulari d’inscripció que apareix ací baix.

2. Enviar, mitjançant wetransfer, a conselljoventut@gmail.com, la següent documentació:
2 cançons, de qualsevol estil musical, en format àudio i/o vídeo, original en lletra i música i que no podrà excedir de deu minuts entre les dos cançons.
Imatge representativa del grup.
Fotocòpia del DNI dels components del grup.
– Autorització ús d’imatges (sols en cas de menors d’edat)
No s’admetran inscripcions que no hagen completat les dues pases.

Premis:
1r premi: gravació d’una cançó en estudi “Ca Xavo” i gravació d’un videoclip amb EAR Producció.
2n premi: gravació d’una cançó a l’estudi “Ca Xavo”.

Terminis:
Inscripcions: del 4 de maig al 10 de juny, mitjançant formulari web.
Valoracions 5 finalistes: de l’11 al 20 de juny.
Publicació grups finalistes: 22 de juny a les xarxes socials i mitjans de comunicació.
Actuació i lliurament de premis: 9 de juliol, al parc de la Glorieta d’Ontinyent.

Descàrrega les bases concurs ACTIVA EL SO
Descàrrega lautorització menors

 

Esperem que Activa el So! ajude a fer-los créixer i puga ser el punt d’inici de futurs grups musicals de La Vall d’Albaida.

Reomplir el formulari

Informació sobre el tractament de les dades personals: Les dades personals que el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent rep dels i les participants per al present concurs seran inclosos en un fitxer automatitzat de la seua propietat i tractats d’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les dades d’aquests/es participants seran utilitzats pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent amb CIF G-46984381 i domicili al C/ Joan XXIII 10 baix d’Ontinyent, per dur a terme la present promoció: contactar amb els i les participants guanyadores per poder dur a terme el lliurament de premis, transmetre aquestes dades als organitzadors que promouen aquest concurs, difondre les creacions musicals a través de mitjans de comunicació que considere oportú i publicar a la pàgina web del CLJO i la resta d’organitzadors les dades i imatges dels guanyadors/es.
En cas de no voler estar present amb les seues dades en aquest fitxer, l’usuari haurà d’indicar-ho expressament a l’hora de facilitar-nos les seues dades per participar en la promoció. Els drets d’oposició, accés, rectificació o cancel·lació d’aquestes dades s’exerciran mitjançant comunicació per escrit a Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, o per correu electrònic a conselljoventut@gmail.com

Leave a Reply