CURS MONITOR/A EN TEMPS LLIURE I ANIMADOR/A JUVENIL

 Si t’agrada treballar en campaments, escoles d’estiu… aquests cursos són per a tu!

Aquest any, des del CLJO volem continuar oferint el curs de monitor/a en temps lliure i animador/a juvenil per tal de fomentar la formació entre els joves de cara a ampliar el seu ventall d’oportunitats laborals, encara que siga de manera temporal.

Els cursos, organitzats pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent, seran impartits per l’Escola d’Animació Juvenil EAJEF.  A continuació, us detallem cada un dels programes:

 

– MONITOR/A EN TEMPS LLIURE

Aquest curs et capacita per a treballar desenvolupant activitats educatives i d’oci en el temps lliure amb xiquets i joves en centres de vacances, menjadors escolars, granges escoles, etc.
Inscripció i matrícula: en la seu del CLJO, del 24 de juliol al 26 de setembre del 2014. La documentació a aportar per a la matrícula és: fitxa d’inscripció IVAJ, fotocòpia del DNI, fotografia tamany carnet i justificant de pagament.
Duració del curs: del 18 d’octubre del 2014 al 24 de gener del 2015.
Lloc de realització: Poliesportiu Municipal d’Ontinyent.
Hores lectives: dissabtes tot el dia. El curs està organitzat en 250 hores: 125 lectives (de les quals 20 són a distància) i 125 de pràctiques.
Requisit: haver complit 18 anys abans de finalitzar el curs.
Preu: 180€
Cliqueu per descarregar la informació:  CRONOGRAMA MTL.    FITXA INSCRIPCIÓ.   DÍPTIC INFORMATIU MTL

– ANIMADOR/A JUVENIL
Aquest curs et capacita per a coordinar i dirigir grups juvenils, activitats socioeducatives en el temps lliure, escoles d’estiu, campaments, etc.
Inscripció: en la seu del CLJO, del 24 de juliol al 12 de setembre del 2014. La documentació a aportar és: fitxa d’inscripció IVAJ, fotocòpia del DNI, fotografia tamany carnet.
Matrícula: del 15 al 19 de setembre. La documentació a aportar és: justificant de pagament.
Duració del curs: del 3 d’octubre del 2014 al 7 de març del 2015.
Lloc de realització: CPFPA Sant Carles.
Hores lectives: divendres de vesprada i dissabtes tot el dia. El curs està organitzat en 400 hores: 225 lectives i 175 de pràctiques.
Requisit: certificar la titulació de monitor/a en temps lliure, o bé, acreditar dos anys d’experiència en activitats d’animació infantil i juvenil.
Preu: 240€
Cliqueu per descarregar la informació:  CRONOGRAMA AJ.   FITXA INSCRIPCIÓ.   DÍPTIC INFORMATIU AJ.

Si teniu cap pregunta, no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’apartat contacte del web, al telèfon 962383751 o bé presencialment a la nostra seu en el C/ Jaume I el Conqueridor, 13 baix.


Leave a Reply