Cursos Estiu 2014

ESTIUJOVECURSOS

Inscripcions fins dia 26 de juny en la seu del CLJO!!

INTRODUCCIÓ A LA FOTOGRAFIA DIGITAL

Aquest curs té com a objectiu que el participant siga capaç de conéixer els controls i les possibilitats que la seua càmera fotogràfica els ofereix i poder així, millorar la qualitat de les seues fotos.

Amb aquest fi, aprendreu continguts sobre: l’obturació, obertura, ISO, enfocament, balanç de blancs, mode ràfega, distància focal, objectiu…
El curs es realitzarà dimecres de 9.30h a 13.30h en la seu del CLJO. Caldrà un mínim de 10  participants per a realitzar-se.
Agafa la teua càmera fotogràfica i apunta’t!

ANGLÉS CONVERSACIONAL
L’objectiu principal d’aquest curs és adquirir més vocabulari, millorar la pronunciació i entonació, així com practicar les estructures necessàries per a defendre’s en el dia a dia, en assumptes professionals, d’estudis o de viatge.

Amb aquest fi, el curs serà conversacional, realitzant activitats per parelles o grups es treballarà la lectura i la comprensió de textos, la discussió en debats i aspectes de pronunciació i ritme al parlar. Tot això, complementat amb material didàctic i específic per al curs.
Es realitzarà dimarts i dijous de 9.30h a 11.30h en la seu del CLJO. Caldrà: tenir un mínim nivell d’anglés que permeta mantenir una conversa i 10  participants per a realitzar-se.

Are you ready?

Deixa un comentari