EL CINECLUB UTIYE, LA FEDERACIÓ LLULL (ACPV, ÒMNIUM CULTURAL I OBRA CULTURAL BALEAR) I EL CLJO, PRESENTEN LA PEL·LÍCULA LA MORT DE GUILLEM.

Aquesta tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre i comptarà amb un posterior

debat de la mà del periodista Miquel Ramos.

Després de passar pel Festival de Cinema de Màlaga, el pròxim dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la presentació de la pel·lícula La mort de Guillem, de la mà del Cine Club Utiye amb la col·laboració Federació Llull (ACPV, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear)i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, als cinemes del Centre Comercial El Teler.

Aquest film narra l’assassinat del jove antifeixista Guillem Agulló, a mans d’un grup d’ultradreta a Montanejos, a la comarca de l’Alt Millars, l’11 d’abril del 1993. La pel·lícula està dirigida pel guanyador d’un Goya, entre altres, Carlos Marques-Marcet, i s’inclou en la campanya anomenada “La lluita continua”, que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador, el seu assassinat i el judici del cas per promoure la memòria de Guillem Agulló, denunciar la impunitat de l’extrema dreta durant els darrers 40 anys al país, reivindicar la històrica lluita contra el feixisme i alertar sobre l’auge de renovats discursos xenòfobs i racistes que s’han tornat a instal·lar a la societat.

La projecció tindrà lloc a les 19.30 hores, i comptarà amb un debat posterior amb la presència del periodista Miquel Ramos. Per tal de poder assistir cal fer una reserva prèvia de les entrades (podeu trobar l’enllaç a les xarxes socials o web del CLJO), ja que l’aforament és limitat per tal de complir amb les mesures sanitàries pertinents.

La mort de Guillem és una producció de Som, SUICAfilms i Lastor Media, amb la coproducció d’À Punt Mèdia i Televisió de Catalunya, i que compta, entre altres, amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Radiotelevisió de les Illes Balears. Aquesta es podrà veure del divendres 2 al dijous 8 d’octubre.

Així des del CLJO vos comuniquem que l’aforament per a la projecció del dissabte 3 es troba complet. Tot i això, podreu gaudir d’aquesta pel·lícula la setmana del 2 al 8 d’octubre de la mà del Cine Club Utiye. A més, tots i totes les menors de trenta anys en possessió del Carnet Jove, per la presentació d’aquest a l’hora de comprar la vostra entrada, podreu gaudir de la mateixa de forma gratuïta.


Leave a Reply