EL CLJO cerca coordinador o coordinadora del projecte de participació.

Podeu emplenar el formulari fins al divendres 3 de juliol a les 23:59 hores.

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO ha iniciat el procés de recerca per a cobrir la plaça de Coordinador/Coordinadora de Participació. El contracte serà d’obra i servei fins a juny de 2021, amb un període de prova d’un mes. A continuació disposeu d’un resum informatiu amb les claus de la convocatòria, tot i que vos recomanem que consulteu el document detallat que trobareu a l’últim punt d’aquesta pàgina.

DESCRIPCIÓ DEL LLOC DE TREBALL

El perfil que busquem haurà de gestionar el Projecte de Participació en els Centres Educatius d’Ontinyent, així com desenvolupar un programa de participació del CLJO que englobe l’anterior programa i engegue al jovent ontinyentí. Aquest implica el disseny, desenvolupament i gestió, així com les conclusions d’ambdós projectes. 


La incorporació tindrà lloc el dilluns 13 de juliol.

PERFIL DEL CANDIDAT O CANDIDATA

• Titulació d’estudis superiors en l’àmbit educatiu i/o social (pedagogia, educació social, magisteri, CFGS en Serveis Socioculturals, etc.)
• De forma excepcional s’acceptaran candidatures d’altres titulacions si aquestes vénen acompanyades d’experiència professional demostrable en l’àmbit de participació juvenil.
• Coneixements sobre el món associatiu juvenil, participació i polítiques de joventut.
• Trajectòria personal associativa.

TERMINI DE PRESENTACIÓ I FORMULARI

Les persones interessades hauran de presentar el currículum i la documentació requerida a través d’aquest formulari (per a accedir al formulari, cliqueu sobre el text en cursiva) El termini màxim de presentació expira a les 23.59 hores del divendres, 3 de juliol.

DOCUMENTACIÓ

Trobareu tota la informació detallada en la convocatòria que s’adjunta.

Convocatòria Coordinador/Coordinadora Participació (per a accedir a la convocatòria, cliqueu sobre el text en cursiva)

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a conselljoventut@gmail.com o un missatge al 644 95 44 32. 
Donades les circumstàncies actuals, l’horari d’atenció al públic s’ha vist modificat per tant no assegurem que ens trobeu a l’oficina en l’horari habitual. Si voleu ficar-vos en contacte amb nosaltres, vos recomaneu que ens envieu un missatge a l’adreça o al mòbil indicat anteriorment.


Leave a Reply