EL CLJO COL·LABORA EN LA 19a MOSTRA DE CINEMA D’ONTINYENT I 6é FESTIVAL DE CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS

Entre el divendres 27 de novembre i el dijous 3 de desembre tindrà lloc el Festival de Cinema Ciutadà Compromés, promogut per ACICOM, el qual s’integra amb la Mostra de Cinema d’Ontinyent del Cince Club Utiye. Així, es podrà gaudir de diverses projeccions audiovisuals, compromesos amb el territori i la seua gent i que tracten temàtiques ben diverses de caràcter social.

Les obres que es podran visualitzar seran Calç, blanca, negro carbón, del llutxentí Toni Canet, Segrelles. Il·lustrador universal, d’Ignacio Estrela i que tracta de la vida de l’albaidí Josep Segrelles, Per molt que bufe el vent i Renaixem, del director valencià David Segarra, Rol & Rol, de Chus Gutiérrez, Els que busquem i Stanbrook d’Òscar Bernàcer. Dintre d’aquestes projeccions es comptarà amb diversos col·loquis, per tal d’inscriure’s caldrà que us inscriviu en els següents formularis:

Calç blanca, negro carbón (amb Casimir Romero i Pere Rodríguez) – 27/11/2020 a les 20h.

Segrelles. Il·lustrador universal (amb Joan J. Soler) – 28/11/2020 a les 20h.

Per molt que bufe el vent + Renaixem (amb David Segarra) – 29/11/2020 a les 20h.

Les entrades per a aquestes projeccions i col·loquis, són de 3 € sent l’entrada gratuïta per a totes i tots aquells que disposen del Carnet Jove o siguen menors de trenta anys (trenta anys inclosos). Mostrant el Carnet Jove o el DNI en taquilla, podran obtindré la seua entrada gratuïta. Per a acudir als diferents col·loquis, caldrà inscriure’s en el formulari disponible a la pàgina d’ACPV – Vall d’Albaida.


Leave a Reply