EL CLJO COMENÇA AMB LES ENTREVISTES DE L’ESTUDI DE LA COVID-19.

Continuem amb l’estudi sobre l’impacte de la COVID-19 en el jovent d’Ontinyent. Aquest estudi engloba preocupacions i expectatives, com també les percepcions socioeducatives, les conseqüències econòmiques, els estils de vida i les relacions socials que s’estan adoptant en l’actual crisi. 

En cas d’estar interessat o interessada a participar s’ha d’enviar un correu a participaciocljo@gmail.com o escriure un missatge directe a través de les seues xarxes socials. L’entrevista es realitzarà mitjançant una plataforma virtual que permetrà la possibilitat de connectar diferents persones en grups de tres o cinc persones. El dia i l’hora pot ser d’elecció per al jovent ontinyentí d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos), tenint de termini tot el mes de febrer.

És molt important conéixer l’opinió, les necessitats i mancances de la joventut, per això, els resultats obtinguts seran publicats una vegada finalitze l’estudi, a més segons les conclusions, s’elaboraran unes recomanacions per a la reducció de l’impacte de la pandèmia.


Deixa un comentari