El CLJO en la Trobada Triangle Jove: #SomLaClau DEL CANVI!

foto triangle joveAquest any, la XVII Trobada del Triangle Jove s’ha celebrat a la ciutat de Tarragona durant els dies 16, 17 i 18 d’octubre. Els i les joves #SomLaClau del canvi, al voltant d’aquest lema han girat els tallers i activitats formatives de la Trobada.
Des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent hem volgut participar activament en les formacions plenes de debat, vincles, idees i intercanvis, on tres membres nostres ens han representat: Natxo Mollà (President del CLJO), Nati Anaya (Vocal de la Comissió Permanent) i Maria Fuset (Tècnica del Consell).

A més, d’aquesta trobada s’ha programat el pròxim Aplec de Consells Locals que es realitzarà al nostre territori. I no sols això, sinó que s’ha planificat una nova campanya per a l’any 2016 i que desenvoluparem tots els consells: #VolemTornar?! Temàtica i campanya, que des del CLJO havíem encetat a escala local aquest any i que continuem amb ella, agraint que la resta de consells senta, igual que nosaltres, la importància de visibilitzar la situació del i la jove que ha hagut d’anar-se’n fora.

Finalitzada la Trobada, tornem a Ontinyent amb ganes de seguir treballant i crear xarxa amb els tres territoris de parla catalana i amb uns objectius clars: treballar internament i poder enfortir l’engranatge del CLJO, nous reptes per a fer que el jovent d’Ontinyent s’implique, s’associe i participe de les activitats del CLJO.
La Fundació Triangle Jove és l’espai de col·laboració del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Nosaltres, apostem per crear xarxa, i per tant, de seguir formant part del Triangle Jove.
Com bé diu el lema del XVII Triangle Jove “#SomLaClau del Canvi” des del CLJO continuarem treballant per a apoderar el jovent, per a fer-lo partícip de la societat, per a fer-lo creure amb ell mateix, per a crear xarxa i associar-se.

Salut i triangle!


Leave a Reply