EL CLJO INICIA EL NOVÉ CONCURS D’ESCRIPTURA CRÍTICA JUVENIL

Gunayadores del VIII Concurs i membres del CLJOPer nové any consecutiu el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, llança el Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, en el que poden participar joves d’entre quinze i trenta anys, dividint-se en tres categories sent la primera categoria per a joves de tercer i quart d’E.S.O., la segona categoria per a joves de batxillerat i CFG Mitjà i finalment la tercera categoria per a joves d’entre divuit i trenta anys.

Aquest any les temàtiques són les següents. Per a la primera categoria, Rols i estereotips de gènere en el nostre dia a dia. Com ens afecten?, per a la segona categoria, Negacionisme – Com afecten les xarxes socials en el nostre dia a dia?, i finalment per a la tercera categoria, Salut Mental – Quina és la nostra situació?

El concurs continua amb col·laboració amb el Comerç In d’Ontinyent, on els o les guanyadores de cada categoria podran gaudir de talons valorats en 100, 125 i 150 €, respectivament, en els seus comerços. Enguany per primera vegada també es contempla un taló de 50 € per al professorat de valencià de la persona guanyadora de la 1a i 2a categoria. A més cada guanyador o guanyadora també rebrà un lot de llibres i material escolar gràcies a la col·laboració amb la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

Els escrits es publicaran en diferents periòdics locals, sent la primera categoria publicada en el periòdic digital Vilaweb – Ontinyent, la segona categoria en el periòdic LOCLAR i la tercera categoria en El Periòdic d’Ontinent.

Com destaca la secretària del CLJO Blanca Díaz Castelló, “iniciatives com aquesta són claus per al desenvolupament i la maduresa crítica del nostre jovent. Des del CLJO reafirmem per nové any consecutiu el nostre compromís en la lluita per una societat més plural, diversa i democràtica. Animem a totes i tots els joves a participar i a fer que la seua veu s’escolte.”.

Totes i tots aquells joves que vulguen participar podran remetre els seus escrits alGuanyadores del VIII Concurs d'Escriptura Crítica Juvenil CLJO, mitjançant aquest web. En aquest sentit, tant la primera com la segona categoria participaran mitjançant els seus centres educatius, i la tercera categoria podrà aportar els seus escrits mitjançant un formulari que podran trobar en el nostre web, o bé, fent l’entrega físicament a l’oficina del CLJO.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a conselljoventut@gmail.com o en el 621 25 17 61.

 


Leave a Reply