EL CLJO OBRI UN FORMULARI SOBRE L’IMPACTE DE LA PANDÈMIA EN EL JOVENT ONTINYENTÍ

Les darreres setmanes el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha estat realitzant entrevistes virtuals sobre l’impacte de la pandèmia en la joventut ontinyentina. Ara, l’estudi arriba al seu fi, per això ha llançat una entrevista escrita per a tot aquell jovent que no haja pogut participar les setmanes anteriors.

Va adreçada al jovent d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos) i hi ha de termini fins al dilluns vuit de març, per a poder accedir al formulari polseu ací.

Dita investigació ha tingut una part quantitativa en què es varen fer una sèrie d’enquestes, i en aquesta entrevista en la qual s’està demanant la participació és la continuació de la part qualitativa. Es garanteix l’anonimat i amb les conclusions que s’obtinguen es presentaran els resultats a l’administració pública i privada per tal de comunicar i pal·liar les mancances i necessitats que té el jovent ontinyentí.

Des del CLJO animem a participar per tal de recollir el màxim nombre d’opinions i punts de vista respecte als efectes que està tenint aquesta pandèmia en la joventut. Necessitem anar a l’arrel dels problemes que anem arrossegant des d’abans de la COVID-19, i que a causa d’aquesta s’han vist agreujats, tals com l’emancipació, l’economia, la situació laboral, la situació socioeducativa, etc. És el moment que la veu del jovent siga escoltada i puguem aconseguir polítiques que pal·lien les necessitats.


Leave a Reply