EL CLJO PREPARA LA XERRADA/TALLER “CONEIXES LA TEUA SEXUALITAT?” AMB LA SEXÒLOGA LARA AVARGUES

Aquesta tindrà lloc el pròxim divendres 8 de maig a les 19.30h en l’Instagram del CLJO

Aquest 2020 el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, ha inclòs en el seu programa d’activitats un cicle de xerrades que tracten temes d’actualitat i d’interés per al jovent ontinyentí i dels voltants. Aquest cicle tenia previst el seu inici el passat 27 de març amb la  xerrada/taller “Coneixes la teua sexualitat?”. Com totes i tots sabem la situació de crisi sanitària actual provocada per la Covid-19 va modificar la normalitat com la coneixíem. Per aquest motiu, el CLJO ens hem adaptat a la nova realitat i oferirem aquesta xerrada al nostre perfil d’Instagram (cljo_ontinyent) el pròxim 8 de maig.

Lara Avargues, psicòloga general sanitària, especialitzada en sexualitat i teràpia de parella, serà l’encarregada de conduir aquesta jornada. Lara és coneguda pel seu programa “69 raons” d’À Punt, recentment guardonat amb el premi Pello Sarasola al millor programa de les televisions autonòmiques, on en cada capítol es parla i es debat de la sexualitat, i també es respon a les inquietuds en matèria de sexe dels més joves.

Amb aquesta xerrada, des del CLJO completem la campanya “Millor preVIHndre que curar”, iniciada el passat desembre juntament amb el Consell Valencià de la Joventut.

La xerrada serà oberta a tots els públics i podeu enviar els vostres dubtes o suggeriments mitjançant el següent formulari


Leave a Reply