El CLJO presenta el Projecte Activa’t 2020.

Aquest any el projecte s’adapta a les normatives sanitàries per tal de preservar en tot moment la seguretat dels més i les més joves.

Aquest 2020 està sent un any de molts canvis i readaptacions a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19. Hem vist modificats els nostres hàbits, la nostra forma de vida, etc., d’una forma molt dràstica i ara a poc a poc, estem intentant tornar a la normalitat. 
Des del CLJO hem hagut de realitzar moltes modificacions en la Programació Anual per aquest 2020, per tal de poder adaptar-nos a la nova situació i seguir oferint al jovent ontinyentí una alternativa d’oci de qualitat. 
En aquest sentit, el Projecte Socioeducatiu Activa’t 2020, finalment va ser anul·lat per a aquest 2020 per tal de poder seguir i complir amb les normatives que se’ns marcava des de les administracions sanitàries pertinents. Tot i això, des del CLJO seguim intentant readaptar-nos a aquesta situació, modificant l’Activa’t 2020 a una modalitat telemàtica. Així, Activa’t des de casa 2020, pretén oferir al jovent ontinyentí una alternativa fonamentada en els pilars d’aquest projecte, la participació, la cultura, l’esport, la creació i la natura. 
Des de l’assemblea del CLJO seguim treballant incansablement per oferir una alternativa al jovent, al llarg del mes de juliol (i si es dóna el cas, agost). 
Esteu atentes a la nostra web i les nostres Xarxes Socials per estar al dia de totes les activitats que vos oferirem. 


Deixa un comentari