EL CLJO PUBLICA UNA ENQUESTA SOBRE L’IMPACTE DE LA COVID-19, DIRIGIDA A LA JOVENTUT D’ONTINYENT.

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent -CLJO- llança un estudi sobre els efectes de l’actual pandèmia en la joventut Ontinyentina, d’entre dotze i trenta anys (ambdues edats incloses). Aquesta investigació engloba preocupacions i expectatives, com també les percepcions socioeducatives, les conseqüències econòmiques, els estils de vida i les relacions socials que s’estan adoptant en l’actual crisi.

Els i les joves són un dels principals sectors de la població a Espanya que abans de la covid-19 ja representaven una gran taxa d’atur, i és per aquest motiu que l’edat d’emancipació és més tardana en comparació a la resta d’Europa. Mitjançant la participació en l’enquesta que proposa el Consell es pretén donar veu al sector juvenil, i analitzar l’impacte en l’àmbit educatiu, social i econòmic  que ha pogut causar el coronavirus. La forma d’accedir a l’enquesta és a través de les xarxes socials del CLJO (Twitter (@CLJ_Ontinyent), Instagram (@CLJO_Ontinyent) i Facebook/conselljoventutontinyent) o a la seua pàgina web www.joventutontinyent.com.

Els resultats obtinguts seran publicats una vegada finalitze l’estudi, a més segons les conclusions, s’elaboraran unes recomanacions per a la reducció de l’impacte de la pandèmia en la joventut Ontinyentina. Des del CLJO animem als més de set mil joves d’aquesta ciutat a participar en l’estudi, agraint també la seua difusió en les xarxes socials.


Leave a Reply