EL CLJO TORNA A OFERIR EL CURS DE MONITORA D’ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL – MATL

Comença l’any i amb ell les activitats que ofereix el CLJO per al jovent ontinyentí i dels voltants. Un any més i dintre de la programació que du a terme el CLJO, i que pretén centrar esforços en pal·liar les necessitats que ve arrossegant el jovent hui dia, el CLJO torna a apostar per l’educació no reglada com ve fent amb els més dels seus 27 anys de vida. Enguany, i per segon any consecutiu, repetim amb l’Escola d’Animació d’Acció Cultural del País Valencià, per realitzar el curs de Monitor de Temps Lliure. Aquest tindrà una durada de dos mesos aproximadament, amb el 16 de febrer com a data d’inici i la finalització d’aquest, el 28 d’abril, sent aquest darrer cap de setmana, la jornada intensiva que requereix aquest curs.

           Des del CLJO apostem per l’educació no reglada, oferint aquest tipus de cursos homologats per l’Institut Valencià de la Joventut – IVAJ, i amb el qual es pretén dotar al jovent dels mecanismes necessaris per a adquirir majors recursos en animació, un major coneixement de l’evolució dels infants i dels adolescents, aportant uns majors recursos a les animadores socioculturals. Aquest té una durada de 310 hores, sent 150 h dedicades a la part lectiva i les 160 h restants a la part pràctica. El curs tindrà lloc dissabtes en horari intensiu de 9 h a 21 h.

El període d’inscripció serà de l’11 de gener a l’11 de febrer, al Consell Local, situat en C/ Joan XIII 10 en el següent horari: dilluns i dimecres de 9.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores; dimarts de 16.30 a 20.30 hores i divendres de 16 a 19 hores. El preu d’aquest és de 230€, sent 165€ els destinats a la formació i els 65€ restant a l’hostalatge del cap de setmana intensiu. L’ingrés s’ha de realitzar en el següent número de compte ES44 2045 6001 5330 0045 6270, indicant el nom de la persona que vaja a realitzar el curs + Curs MATL, per exemple Paula Sanchis Curs MATL, i aportar el justificant de pagament, juntament amb els documents emplenats que teniu més avall i una còpia del DNI i el SIP a l’hora de realitzar la inscripció al Consell o bé enviar la documentació escanejada al correu conselljoventut@gmail.com. Els requisits per poder accedir a aquest curs són, haver complit 16 anys abans de l’inici del curs i 18 anys abans de la finalització d’aquest.

AUTORITZACIO VIDEO 2 – ACPV Full d’Inscripció Curs MATL – 2019


Leave a Reply