EL CLJO TRAU UN NOU CURS DE MONITORA D’ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL – MAT

El CLJO trau una nova edició del Curs MATL el qual serà impartit per l’escola d’animació Abast. El termini d’inscripcions estarà vigent des del 16 de maig fins al 30 de juny o en el moment de cobrir les inscripcions. Aquesta es realitzarà de forma telemàtica emplenant un formulari que s’habilitarà per a tals efectes i que podreu trobar a les xarxes socials del CLJO o en aquesta mateixa pàgina a la secció Formació, o bé a partir del dilluns 23 de forma presencial a l’oficina del CLJO.

El curs tindrà per segona edició consecutiva, format intensiu per a completar les 150 hores lectives del total de les 310 hores per a superar el curs. Les 160 hores restants corresponen a les pràctiques i la realització de la memòria. Les classes tindran lloc al Casal del CLJO, de dilluns a divendres, del 4 al 29 de juliol de 9 a 14 hores. El preu del curs serà de 175€ per persona, amb descomptes per a aquells i aquelles que tinguen el Carnet Jove, sent el preu total en aquest cas de 160€.

Per a poder inscriure’s al curs cal tindre complerts 16 anys, i fins al 18 l’IVAJ no expedeix la titulació del Curs MAT.

Per a més informació podeu consultar el web del CLJO, enviar un correu a conselljoventut@gmail.com o posar-se en contacte en el  621 25 17 61.


Leave a Reply