EL CLJO TRAU UN NOU CURS DE MONITORA D’ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE EDUCATIU INFANTIL I JUVENIL – MATL

Aquest tindrà lloc entre els 27 de novembre de 2020 i el 20 de febrer de 2021.

El CLJO trau una nova edició del Curs MATL el qual serà impartit per l’escola d’animació Abast. El termini d’inscripcions estarà vigent des del 30 d’octubre fins al 25 de novembre o en el moment de cobrir les inscripcions. Aquesta es realitzarà exclusivament de forma telemàtica emplenant un formulari que s’habilitarà per a tals efectes i al qual podeu accedir clicant ací: formulari inscripció. Al curs es poden inscriure joves a partir de setze anys, tot i que es prioritzarà les inscripcions de majors d’edat.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries, aquest comptarà amb un aforament limitat i un protocol específic d’actuació davant de la COVID-19. Les classes tindran lloc al Casal del CLJO entre el 27 de novembre de 2020 i el 20 de febrer de 2021 en horari de divendres de 16 a 21 hores i dissabtes de 9 a 14 hores. El curs comptarà amb una parada entre el 25/12/2020 i el 08/01/2021 amb motiu de les vacances de Nadal.

El preu del curs serà de 175€ per persona, amb descomptes per a aquells i aquelles que tinguen el Carnet Jove, sent el preu total en aquest cas de 150€. Es podrà efectuar el pagament bé de forma íntegra en el moment de la inscripció o bé realitzar-lo de forma fraccionada.

Per a aquells i aquelles que decidiu fraccionar-vos el pagament, aquest quedaria de la següent forma:

· 175€, en el moment de la inscripció hi haurà un primer pagament de 25€ i després tres quotes (desembre, gener i febrer) de 50€.
· 150€ amb descompte del Carnet Jove, en el moment de la inscripció hi haurà un primer pagament de 30€ i després tres quotes (desembre, gener i febrer) de 40€.

Per tal de confirmar la inscripció, cal enviar a conselljoventut@gmail.com el justificant del pagament íntegre del curs, o bé del primer pagament en el cas del pago fraccionat.

Des del CLJO som conscients de l’actual situació sociosanitària provocada per la COVID-19, en aquest sentit volem garantir que es compliran en tot moment les mesures indicades per les pertinents autoritats. En aquest sentit des del CLJO es compta amb un Protocol que es trobarà vigent al llarg de tot el curs i el qual contempla qualsevol situació que es puga donar al llarg de la docència. Per poder participar del curs, tot l’alumnat ha de llegir aquest protocol i adjuntar una declaració responsable, que podeu descarregar polsant ací, per tal de complir amb la normativa vigent. Ací podeu consultar el Protocol COVID-19 del CLJO.

Per a més informació podeu enviar un correu a conselljoventut@gmail.com o posar-se en contacte en el  621 25 17 61.


Leave a Reply