EL CLJO TRAU UN NOU CURS MATL PER AL MES DE JULIOL

El CLJO trau una nova edició del Curs MATL el qual serà impartit per l’escola d’animació Abast. El termini d’inscripcions estarà vigent des del 19 de maig fins al 26 de juny o en el moment de cobrir les inscripcions. Aquesta es realitzarà exclusivament de forma telemàtica emplenant un formulari que s’habilitarà per a tals efectes i que podreu trobar a les xarxes socials del CLJO o al seu web, www.joventutontinyent.

Per tal de complir amb les mesures sanitàries, aquest comptarà amb un aforament limitat i un protocol específic d’actuació davant de la COVID-19. Les classes tindran lloc al Casal del CLJO, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

         El preu del curs serà de 175€ per persona, amb descomptes per a aquells i aquelles que tinguen el Carnet Jove, sent el preu total en aquest cas de 150€. Es podrà efectuar el pagament bé de forma íntegra en el moment de la inscripció o bé realitzar-lo de forma fraccionada.

         Per a més informació podeu consultar l’apartat CURS MATL a la pestanya de Formació, enviar un correu a conselljoventut@gmail.com o posar-se en contacte en el  621 25 17 61.


Deixa un comentari