El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent aquest any compleix 25 anys de trajectòria! 

Per aquest motiu, hem organitzat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent diferents actes i activitats per al cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.

cartell-25-definitiu
El divendres 21 d’octubre a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de la seu del CLJO al carrer c/Ramon llin, numero 10. Després d’aquest acte inaugural, s’encetarà una taula redona per parlar de les estratègies i ferramentes per aplicar polítiques de joventut, igualtat i participació a Ontinyent amb els següents ponents convidats: Alberto Ibañez (Secretari Autonòmic d’inclusió i de l’Agència Valenciana de la igualtat i director general de l’Institut Valencià de la Joventut), Isabel Garcia (Diputada de joventut, esport i igualtat de la Diputació de València), Noelia Valero (representant de l’associació de professionals de joventut de la Comunitat Valenciana), Francisco J. Marco (President del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i responsable d’igualtat) i Katy Usiña (Regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent).

El dissabte 22 d’octubre de 10 del matí a les 20 hores de la vesprada hi haurà un Skatepark muntat per gaudir d’aquest esport, amb música, concursos, obsequis, etc. Les activitats continuaran amb una passejada amb bici i dinar pel barri de Sant Rafel, organitzada per Muntis i Ontinyent en bici. L’eixida serà a les 12 del matí a la porta de la seu del CLJO (c/Ramon llin, 10).

A les 17.30 hores s’inaugurarà la VI Fira d’associacions amb l’actuació en directe del grup de joves Esir, més tard tindrà lloc una xerrada a càrrec de les Merudes i Més que dones. Per concloure aquesta celebració, s’ha organitzat un sopar popular amenitzat per una xaranga, que tindrà un cost de 3 € i els i les interessades hi hauran d’inscriure’s abans del divendres 21 d’octubre a la seu del CLJO.

Esteu tots i totes convidades al 25 aniversari del CLJO, vingueu i gaudirem junts d’aquesta celebració. Per últim cal agrair la col·laboració de les associacions que han participat en la programació de les activitats del 25 aniversari del CLJO.

 

25 anys d’acció, 25 anys de joventut!


Leave a Reply