EL CONSELL LOCAL DE LA JOVENTUT D’ONTINYENT – CLJO, RENOVA LA SEUA COMISSIÓ PERMANENT

El passat divendres 4 de novembre el CLJO, va renovar en la seua assemblea general extraordinària per unanimitat de les entitats membre, la seua Comissió Permanent, el seu màxim òrgan de representació per als pròxims dos anys.

Ricardo Úbeda Insa representant de les Noves Generacions del PP, ha estat elegit com a president. L’òrgan es completa amb una Vicepresidència ostentada per René Díaz Castelló, jove no associada. Neus Ferrero i Rios,  del Grup Scout Mafeking d’Ontinyent ocuparà la Secretaria, mentre que Raül Cambra Montagud, de Joves PV – Compromís, serà el responsable de  Tresoreria.

La nova Comissió Permanent va exposar les seues línies de treball per als pròxims dos anys, on l’objectiu principal se centra a enfortir les relacions amb les diferents entitats i associacions juvenils ontinyentines, les quals s’han vist afectades per la pandèmia provocada per la COVID-19. Així, la nova directiva aposta per la participació i l’associacionisme per a reivindicar i visibilitzar la realitat de la joventut ontinyentina en moments de gran incertesa socioeconòmica.

Des de la nova Comissió Permanent, també s’aposta per la col·laboració amb les diferents administracions públiques, per a poder desenvolupar de forma conjunta polítiques de joventut efectives i realistes.


Deixa un comentari