EL CONSELL LOCAL DE LA JOVENTUT D’ONTINYENT PRESENTA LA DATA PER A PUBLICAR L’ESTUDI DE L’IMPACTE DE LA COVID-19 EN EL JOVENT ONTINYENTÍ

Per a definir l’any 2020 s’emprarien cinc paraules: pandèmia, COVID-19, confinament, epidemiologia i crisi. Des d’aquell 14 de març marcat per decretar-se a Espanya l’estat d’alarma, tot va començar a canviar, modificant la forma de relacionar-se, d’organitzar-se, de treballar, de cuidar, de viure, entre altres, i afectant la qualitat de vida de les persones. Per aquest motiu el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) sent un dels seus objectius promoure i portar a terme activitats, projectes i recerques que siguen d’interés per als i les joves, va decidir elaborar un estudi centrat en l’impacte que té la pandèmia en la joventut ontinyentina.

La necessitat de realitzar aquest estudi va nàixer per part dels i les membres de l’assemblea del CLJO, perquè es va considerar de gran interés donar veu a la població juvenil mitjançant enquestes i entrevistes que analitzaven l’impacte en l’àmbit sanitari, econòmic, social, físic, mental i educatiu. Animem a tota persona interessada a participar en la presentació virtual de l’estudi que serà el pròxim dimarts 27 d’abril a les 18:00 h. L’enllaç per a poder accedir es podrà trobar en les xarxes socials i a la pàgina web del Consell Local de la Joventut.


Deixa un comentari