El pròxim dimarts tindrà lloc una sortida a Oliva – Surf dintre del programa #Activa’t amb l’Esport

El CLJO col·labora junt amb la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i l’IVAJ en la realització d’aquesta activitat dirigida a joves d’entre dotze i divuit anys.

El pròxim dimarts 14 de juliol tindrà lloc l’activitat organitzada per Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida en col·laboració amb l’IVAJ (Xarxa Jove) i el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO.

Aquesta activitat està dirigida a joves d’entre 12 i 18 anys i podeu inscriure’s omplint el següent formulari, https://forms.gle/KKQYY1ikY2NTsmda7, abans de les 21 hores del diumenge 12 de juliol.
Cal realitzar l’abonament de l’activitat en el següent número de compte, ES44 2045 6001 5330 0045 6270. A l’hora de realitzar l’ingrés cal que indiqueu el Nom del o la participant + Activitat Oliva Surf, per exemple, Alex Navarro + Oliva Surf. També cal que adjunteu l’autorització del vostre pare/mare o tutor/tutora legal. Podeu descarregar-vos aquesta autorització accedint ací (polseu damunt de l’enllaç).

L’activitat tindrà lloc des de les 9 hores del matí, hora d’eixida de l’autobús des de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida a Ontinyent, i finalitzarà a les 20 hores al mateix lloc. 
Per a participar de l’activitat caldrà que cadascun dels i les participants porten mascareta, banyador, crema solar, gorra i tovallola

Aquesta activitat s’inscriu dintre del Projecte Activa’t des de casa del CLJO, des del qual es pretén familiaritzar al jovent de 12 i 16 anys en diferents àmbits, sent en aquest cas la natura i l’esport. 
Des del CLJO recordem a totes i tots els participants que cal respectar en tot moment les diferents normatives sanitàries, mantenir la distància interpersonal d’1,5 metres i no acudir a aquesta activitat si es presenta simptomatologia corresponent a la COVID-19.
Si teniu qualsevol dubte, podeu ficar-vos en contacte amb nosaltres enviant un missatge a conselljoventut@gmail.com, o joventutesport@mancovall.com, així com un WhatsApp al 644 95 44 32.


Deixa un comentari