TERRA A LA VISTA!

terra a la vista
QUÈ ÉS?

Estem a l’estiu, i els xiquets i xiquetes trenquen la seva rutina quotidiana. El CLJO ofereix un servei lúdic, d’oci i temps lliure, per a que els xiquets de la ciutat d’Ontinyent puguen gaudir de la diversitat d’activitats educatives i dinàmiques durant el mes de juliol. Mitjançant activitats, els xiquets i xiquetes gaudiran i aprendran aspectes relacionats en el món pirata.

QUAN I ON ANEM A REALITZAR-HO?
Terra a la vista! es realitzarà al CEIP Carmelo Ripoll en horari de 9h a 14h de dilluns a divendres durant el mes de juliol.

A QUI VA DIRIGIT?
Terra a la vista! va dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys amb ganes de realitzar tot tipus d’activitat en el mes de juliol a la ciutat d’Ontinyent. Creïem que aquesta és una bona manera d’apropar-nos als futurs joves i així oferir-los una alternativa cultural per a aquest estiu.
Hem considerat oportú dividir Terra a la vista! de manera que els xiquets aprenguen i es desenvolupen en el seu entorn d’iguals. Aquests estaran organitzats en dos grans grups: l’etapa infantil de 3 a 5 anys (els xiquets/es de 3 anys han d’estar escolaritzats en 1er any d’educació infantil), i l’etapa primària de 6 a 12 anys.

QUÈ ANEM A FER?
Terra a la vista! consistirà en les aventures del pirata Barbablava, un jove pirata amb un vaixell que ens proporcionarà infinitat d’històries i experiències amb els seus companys de viatge.
Estarà estructurada en 5 blocs temàtics fent coincidir amb les 5 setmanes de duració del projecte.
1. Sorcant els mars (construir vaixell pirata)
2. L’illa Calavera
3. Ciutat Perduda dels Pirates
4. País Neverland
5. L’acomiadament dels Pirates

PER A QUÈ TERRA A LA VISTA?
Terra a la vista! té un objectiu principal, el qual és aprendre els valors i habilitats de la vida pirata, així com les diferents formes que té l’ésser humà de percebre la realitat a través dels diferents sentits i les experiències d’una manera lúdica, dinàmica i cultural.
Per a dur-ho  a terme:
– Emfatitzarem en la vida pirata i les seues històries.
– Coneixerem els valors i habilitats dels personatges.
– Coneixerem l’orientació mitjançant els sentits.
– Fomentarem la creativitat, la vivència d’experiències, la imaginació, la fantasia, l’expressió corporal i la psicomotricitat relacional.
– Reconeixerem la realitat que els envolta mitjançant la fantasia.
– Introduirem l’anglés com a llengua vehicular.
– Coneixerem l’ecosistema submarí i el respecte cap a l’entorn.
– Introduirem l’ús de les noves tecnologies.

PREU I INSCRIPCIONS
El projecte TERRA A LA VISTA! té un preu mensual de 110€. Però, si s’inscriuen abans del 30 de maig, el seu cost és de 100€!
A més, es poden triar una d’aquestes opcions: de l’1 al 18 de juliol (70€) i del 21 al 31 de juliol (60€).

Els i les interessades cal que s’inscriguen del 12 de maig al 20 de juny, omplint i entregant la fitxa d’inscripció en:
– EL Consell Local de la Joventut d’Ontinyent en horari: dilluns i dimecres de 9.30h a 14h. Totes les vesprades de 16.30h a 20.30h (excepte divendres, fins a les 19h). 962383751
– Departament d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent: de dilluns a divendres de 9h a 14h. 962918226

A aquesta fitxa d’inscripció cal adjuntar el justificant de pagament, el qual ha de realitzar-se per compte bancari, indicant el nom del participant al següent compte bancari:
CAIXA ONTINYENT: ES.44.2045.6001.53.3000456270

Pots descarregar-te el tríptic informatiu amb la fitxa d’inscripció ací: tríptic terra a la vista

Leave a Reply