ESTIU JOVE 2014!

Estem a les portes de l’estiu i com diu la dita popular, “a l’estiu tot el món viu”. És un temps de moure’s i no parar de fer coses, una època d’on cal gaudir i aprofitar al màxim el nostre oci i temps lliure que ens aporta aquest temps de caloreta i bon oratge.
Aquest any el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent vol programar un estiu jove molt complet per al mes de juliol! Entra en cada apartat i informa’t amb detall!

CURSOS: Aquest any organitzem un curs d’anglés conversacional i un curs d’introducció a la fotografia digital. Si vols aprendre a parlar de manera fluïda l’anglés, o bé descobrir totes les opcions que la teua càmera de fotos té, aquests cursos són per a tu!

XERRADES SOBRE SOFTWARE LLIURE: Sis xerrades on coneixerem les distintes eines que el software lliure ofereix (SO Linux, formació online gratuïta, desenvolupament d’aplicacions Android, jocs online…). Entra en aquest enllaç i informa’t de cada una de les xerrades!

ACTIVA’T!: Programa d’activitats per a joves de 12 a 16 anys.

TERRA A LA VISTA!: Una proposta cultural d’estiu per als menors de 3 a 12 anys on a partir d’un jove pirata descobriran tot un món.

Leave a Reply