ESTUDI COVID-19

Una vegada finalitzada la primera part d’aquest estudi i analitzades les dades que hem pogut extraure dels diferents formularis que teníem actius, des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, seguim amb l’Estudi dels efectes de la COVID-19 en el jovent ontinyentí. Podeu consultar algunes de les dades més rellevants en les següents infografies.

En aquesta segona fase, iniciem una ronda d’entrevistes personals amb tot aquell jovent que ens va comunicar la seua intenció de seguir participant en aquest estudi, així com tot el jovent que vulga formar part, en aquest sentit, hem obert un formulari, que podreu emplenar més avall, des del qual us podeu inscriure en una de les dues jornades que tindran lloc els pròxims dissabtes 20 i 27 de febrer a les 10.30 hores del matí.

En aquestes entrevistes, aprofundirem en les diferents problemàtiques que hem detectat en la primera fase del nostre estudi, tal com la dificultat per a emancipar-se, les feines precàries, les opcions i alternatives d’oci, etc. Volem anar a l’arrel d’aquests problemes i recollir els vostres punts de vista per poder traslladar a les diferents administracions públiques aquestes mancances i que es puga traduir en polítiques que ajuden a pal·liar aquestes necessitats.

Animeu-vos a participar i que la vostra veu siga escoltada!